Хороскопът

Хороскоп за 10.03.2015 Овен 21 март – 20 април Действайте активно и изпреварващо. Всичко предприето ще носи ползи и печалби, ще ви извежда н

Хороскоп за 10.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Действайте активно и изпреварващо. Всичко предприето ще носи ползи и печалби, ще ви извежда на престижни позиции в бизнеса и в обществото. Лесно се отхвърлят съмненията и в любовта. Ден за предложения и покани, за среща с тези, с които утре ще тръгнете напред и ще сключите нови партньорски договори. Вечерта може да си поръчате сън прогноза. Не се занимавайте с нетрадиционни лечителски практики. Отдава се много енергия, сами може да се разболеете в желанието да помогнете на друг.  
Телец
21 април – 20 май
Днес и утре може да получите изгодни предложения и покани. Проблемът е, че ако работите в екип, инициативата ще се размие, а после парите ще се делят поравно. На пътя ви са поставени бариери. Може да се обвържете неравностойно в желанието да ги преминете и продължите напред. Концентрирайте се над най-важното. Всяко разпиляване ще ви отнема от силата и ще ви разконцентрира. Не афиширайте връзки и познанства, не издавайте поверителни информации и си гонете личния интерес.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес и утре може да постигнете повече, отколкото се надявате и си представяте. Денят ще започне с трудности на работното място, с прекалени изисквания към вас и към тези, от които зависите. Бъдете сигурни, че ще се справите и с най-трудните задачи. Насочете личния си потенциал към най-важното. Търсете допълнителна информация в справочници и при компетентни лица. Ще получите просветление кое как да стане и да се направи и ще спечелите максимално. За утре насрочете участие в съвместни бизнес инициативи.
Рак
22 юни – 21 юли
Всичко предприето ще има успех. Дори и изостанали и безнадеждни проекти може да потръгнат. Очаквайте обаждане, което може да ви обнадежди и насочи към нова пазарна ниша. В този ден лесно се отхвърлят съмнения, лесно се взимат отговорни решения и се разчиства пътя напред. Енергийният ви потенциал нараства, не го изразходвайте за дребни и маловажни неща. Опитайте да уредите имотен и наследствен спор, да осъществите сделка с недвижимост и да си развържете ръцете за бъдещите инициативи.
Лъв
22 юли – 22 август
Бъдете внимателни с тези, които зависят от вас или ви обичат. Вероятно е някой да се измъкне от вашата орбита на влияние и личен интерес и да се опита да продължи сам напред. Натрупаните негативи и неотстъпчивото ви поведение биха дистанцирали важни за бъдещето ви хора. Не играйте двойни игри. Опитайте да бъдете по внимателни и мили както у дома, така и на работното място. Не отхвърляйте прибързано дори и неблагоприятните на пръв поглед оферти. Днес и утре абортите са противопоказни.
Дева
23 август – 22 септември
Пред вас се отварят широки хоризонти. Навлизате в активен и творчески период. С лекота може да прекрачите прегради и бариери, които сами сте си наложили или някой друг ви е вменил като задръжка и ограничение изгодно за него. Днес и утре може да подпишете нов договор, да намерите квартира и да се договорите за условията по имотна сделка. Насрочете за утре съвместни инициативи и събрания, които изискват личното ви участие и може да донесат подкрепа и пари. Ден за гладуване и духовно прозрение.
Везни
23 септември – 22 октомври
Взетите днес решения ще ви изкачат на по-висока позиция в бизнеса и партньорските връзки. Не смесвайте любовта с работата, ограничете контактите на работното място и си гонете личния интерес. Ще се появят неочаквани спънки и прегради. Опитайте да решите въпросите по друг начин, да заобиколите препятствията и да потърсите съдействие от хора, които са във вашето положение или имат нужния капацитет от връзки и знания. Не позволявайте на маловажните и незначителни събития и проблеми да ви стопират.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Енергията ви достига високи нива, но и лесно я отдавате в безперспективни чувства и заробващи отношения. Не се занимавайте с окултни лечебни практики. Насочете цялото си внимание и личен интерес, към наболелите проблеми и се опитайте да разрешите поне един. Ден на орела. Набелязват се позиции и се гонят интереси. Концентрирайте се максимално и не се разпилявайте. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си. В утрешния ден може да яхнете колективната инициатива за лични цели.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Материалните ви проблеми ще получат разрешението си. До два дни идват покани и предложения, които ще помогнат да намерите по-добра работа и да се устроите на ново място. В тези дни израствате и духовно, правите връзка с хора от вашето тесто, с вашите разбирания и възгледи за политиката и живота. Ще се почувствате силни и можещи. Някой ще направи опит за летене в несвойствена среда и ако успее, ще се радва на дълготрайни връзки, протекции и блага. Не напрягайте очите, не яжте месо.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят ви дава предимства и възможности, които в предните дни са ви били отнети. Взимате важно решение, което ще позволи да се издигнете на по-висока позиция в бизнеса и в обществото. Само който не опита, няма да се похвали с успех. В момента много хора тъпчат на едно място, но вие няма да сте от тях. Имате възможност да направите своята крачка към един по-добър и обезпечен живот. Не се съмнявайте, преградите са лесно преодолими, особено за умен и борбен човек като вас. В утрешния ден не рискувайте излишно.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Пътят ви е като бягане с препятствия. Не се напрягайте да подобрите норматива за гладко бягане. Нищо няма да върви гладко, ще се налага да правите компромиси, да отстъпвате от едно за сметка на друго. Дано все пак успеете да постигнете напредък в една от важните посоки. В утрешния ден агресията е повсеместна. Очертават се проблеми в отношения, работа и връзки. Не си поставяйте високи цели. И докато другите опитват да прескочат летвата, за вас е добре да се проврете под нея. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес ще водите битки на три фронта. Някой ще подпише нов договор за работа, друг ще вдигне нивото в една по-духовна област, а трети ще направи крачка към любовта. Ако се чувствате силни, работете на всички фронтове, но ако силите ви намалеят, концентрирайте се над най-важното. Не забравяйте, че в пещерата на Аладин, не е нужно нищо друго да взимаш освен лампата. В днешния ден имате възможност да намерите тази ваша вълшебна лампа, която ще ви донесе не само парите, но и нещо друго, за което мечтаете.

COMMENTS

WORDPRESS: 0