Хороскопът

Хороскоп за 20.01.2015 Овен 21 март – 20 април Днес пластовете се разместват. Предстои новолуние, което ще диференцира приятелските връзки, ще

Хороскоп за 20.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Днес пластовете се разместват. Предстои новолуние, което ще диференцира приятелските връзки, ще са разбере кой кого лъже и за какво се бори. Важното за деня свършете по възможност до обяд. Не се препоръчва раждане със секцио около 16 ч. Може де ви предложат работа от две места поради отсъствие на трети лица. Внимателно анализирайте пътя си, откажете се от всичко несъществено и немотивиращо. Препо­ръч­ва се диета. Денят е зареден с алергичност и непоносимост, която трябва да се изчисти.  
Телец
21 април – 20 май
Ден на придобивки за родените в последната декада. За родените в първите дни на зодията рискът е по-голям. Четири планети от знака на Водолея и Юпитер от Лъв ви гледат в пречупващи аспекти. Предстои новолуние във Водолей, което ще донесе проблеми в края на работното време. Това, което не може да се отложи, уредете най-късно до обяд. След това се дистанцирайте и настройте на внимание, ако не искате да си заработите проблеми. Днес и утре не е за ски. Щадете крайниците и не отивайте в крайности.
Близнаци
21 май – 21 юни
Предстоящото новолуние ще концентрира сили и възможности, ще ви даде лост и опорна точка, с които да разрешите спорните въпроси, да съживите деловите и коалиционни връзки. Хора с власт и положение ще се окажат притиснати от обстоятелствата, а това ще позволи да се прокарат общовалидни проекти. Който тегли чергата към себе си, ще изпадне в изолация. Използвайте момента с изпреварващи ходове. До 16 ч. доброто и злото сключват примирие. Днес кожната ви алергия и непоносимостта ви към някого се изострят.
Рак
22 юни – 21 юли
Родените в последната декада ще имат повече грижи и притеснения, ще се налага да правят болезнен избор и да поставят условията си на тези, които не се съобразяват с тях. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, който трае само часове. Доброто и злото сключват примирие и ни оставят сами да се оправяме с делата, нуждите и пристрастията си. Може би сега е моментът да изчистите отношенията, да кажете и направите това, за което сте чакали удобния момент. Поне може да сте сигурни, че всичко си зависи от вас.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес светилата се пренареждат. Слънце и Луна ще ви гледат в опозиция от знака на Водолея заедно с Меркурий и Венера. До три дни в живота ви ще се появят доста притеснителни фактори, изискванията ще се повишават, родители и деца няма да се разбират и ще противопоставят интересите си един на друг. Като се добавят професионалните проблеми и предателствата от страна на колеги и приятели, животът ви доста ще се усложни. Не го правете по-сложен с ненавременни действия и амбиции, на които не им е времето.
Дева
23 август – 22 септември
За родените в последната декада денят носи повече степени на свобода, възможност да се пресекат вредни и разболяващи връзки. Някой взима решение за смяна на месторабота, за пътувания, за преоценка на партньорски и семейни връзки. Вървите към срещи и разговори, които ще покажат кой и доколко държи на вас. Изисква се и много любов, разбиране и покаяние, за да може да продължите в същия екип. Ден за преход на нова навивка на развитие. Кожни и респираторни алергии се активизират. Обърнете внимание на здравето си.
Везни
23 септември – 22 октомври
И при вас предстои пренареждане и презареждане в матрицата на личните и професионални отношения. Нап­равете нужната инвентаризация, не оставяйте цялата инициатива в чужди ръце. Днес съдбата ни оставя на собствен ход, дава възможност да направим личните си изповеди, ако не пред другите, то поне пред себе си. Приключвайте със старите дела, пресейте старите отношения, търсете си нова работа, ако в старата не виждате повече възможности за развитие на амбиции и таланти.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Каквото свършите до обяд, ще даде възможност да постигнете важна цел и да си получите парите за добре свършената работа. След това навлизате в труден тридневен период. Предстои новолуние в знака на Водолея, което ще засегне болезнено родените в първите дни на Скорпиона. Днес е и точният съвпад на Марс и Нептун в знака на хармоничните ви Риби. Аспектът ще ви помогне да преодолеете негативните реакции към важни хора в живота ви, да се обадите с извинение, да потърсите съдействие и да дадете прошка.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на Златния лебед. Време е за прошка и покаяние, за уреждане и подреждане на отношения, които от доста време ви мъчат и пречат на живота и работата ви. Имаме шанс да направим това, което ни идва от сърце, без да се съобразяваме с голяма част от страничните фактори, които ни приковават към кръста на страха и лъжата. Ана­лизирайте пътя и отношенията си с близките. Изхвърлете всичко ненужно и вредно и в професионален план. Родените в първата декада ще се справят трудно с всичко, което ги прави алергични.
Козирог
22 декември – 20 януари
Луната напуска вашия знак и бърза към новолунието в знака на Водолея. Денят е белязан с пречистване, с преоценка на отношения и връзки, с възможност да се кажат и покажат отдавна стаени мисли и чувства и да се тръгне в една нова посока на развитие. Не бързайте, използвайте този ден за анализ на миналото и проектиране на бъдещето. До дни в живота ви ще започнат промени, които ще ви отведат на ново място и към нова работа, а може би и към нов човек, който за дълго ще остане в живота ви. Съветът е да бъдете себе си.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Годината е много особена. Ще има две новолуния във вашия знак, което се случва особено рядко. Днешното новолуние е в първите няколко минути на Водолея, а следващото на 19 февруари ще бъде в последната минута на вашия знак, с което ще започне и Китайската нова година. Това, което днес промените и реорганизирате ще донесе плодове точно след един месец. Поз­во­лете на промяната да влезе в живота ви, да ви направи независими от негативното и близки с хората, които ви обичат и ценят. Започне разчистване на старите сметки.
Риби
20 февруари – 20 март
Натрупаното във времето търси начин да се прояви и да се излее навън. Точният съвпад на Марс и Нептун от вашия знак е в пречупващ аспект със Сатурн от Стрелец. Активизира се старата ви алергия, и то не само спрямо обстановка, храни и лекарства, но и спрямо хората, които от доста време ви предизвикват. Може да кажете и направите неща, които ще отхвърлят един и ще привлекат друг, ще пренаредят личния ви пъзел и ще помогнат да бъдете себе си. Не продължавайте да търпите нещо, което не се търпи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0