Стотици изпратиха в затворен ковчег бившия прокурор на Несебър

Стотици близки, приятели и колеги изпратиха бившия прокурор на Несебър Мариян Чернаев, който посегна на живота си на 5 февруари. Погребението бе

Стотици близки, приятели и колеги изпратиха бившия прокурор на Несебър Мариян Чернаев, който посегна на живота си на 5 февруари. Погребението бе днес в Бургаския гробищен парк, съобщава e-burgas.com.
И днес близки до семейството недоумяват защо юристът е стигнал до толкова крайно решение. „Изключително възпитан, скромен и учтив човек. Така ще го запомним. Много добър приятел, който винаги ще се притече на помощ“, казват негови приятели.
Колеги на юриста пък споделят всеотдайността към работата му още по времето, когато е бил ръководител на прокуратурата в Несебър. „Мариян носеше цялата прокуратура на гърба си. Натоварването беше много голямо и в един момент му дойде в повече, затова и напусна. Некоректно е да свързват името му с корупционни скандали, недопустимо е!“, допълват те.
44-годишният юрист се простреля в дома си на 5 февруари. Безжизненото тяло на бившия прокурор на Несебър намерила неговата съпруга в дома им на улица „Еделвайс“ в града. Изстрелът е бил фатален. Чернаев се е застрелял с ловната си пушка в брадата, информират близки до разследването. Смъртта е настъпила мигновено.

COMMENTS

WORDPRESS: 0