Хороскопът

Хороскоп за 23.02.2015 Овен 21 март – 20 април Ден за правене на пари, за получаване на екстри и облекчения. Приемайте всичко, което ви се

Хороскоп за 23.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден за правене на пари, за получаване на екстри и облекчения. Приемайте всичко, което ви се дава, не се знае как ще се извъртят нещата в бъдеще, така че ненужното днес да стане нужно утре. Препоръчителни са контакти с приятели, фирми и бизнес партньори от чужбина. Може да намерите своята пазарна ниша, да получите покровителство в материален план или в областта на идеите и иновациите. Интуицията, логиката и адекватната реакция ще ви заведат на точното място и при точните хора.
Телец
21 април – 20 май
Време е да поведете хорото, да намерите нова работа за себе си и близките, да организирате съвместни инициативи, от които всички ще спечелят. Ако непрекъснато мислите за някого и нещо, обадете се, проучете как стоят нещата, не оставяйте идеите, които имате, да се пропилеят във времето. Преди да започнете внедряването на каквото и да било, първо го патентовайте, а после действайте с узаконявания и бизнес начинания. Денят ви дава възможност да се подсигурите по всички линии на материалния живот.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес мирисът на пари, на сделки и печалби заглушава гласът на интуицията, който нашепва за внимание. Отворете сетивата, направете ход, който одобрявате с цялата си душа, а не е плод на договорки и компромиси. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Може да убедите някого, който е далече от вас, да ви съдейства и подкрепи в пряката ви работа и отговорност. Не се страхувайте да говорите, да се изправите пред публика, на събрание или пред семейния съвет и да изкажете мнението си.
Рак
22 юни – 21 юли
Днес материалното и интуицията се сблъскват челно. Може да направите сделка за много пари в момент, когато вътрешният ви глас нашепва за повече внимание и контрол в ситуацията. Някой ще направи и удар на борсата, след което ще се окаже измамен. Сондирайте мнение с хора от близо и далече, с капацитети в интересуващата ви област. И сънищата ви намекват за това, което трябва да се приключи и завърши, преди да се започва нещо ново. Добре осведомените и подготвените печелят по-добри позиции в бизнеса и в обществото.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес за вас и за лъвовете във властта предстоят неприятни рокади, възходи и падения. Лесно се печели и губи. Трети лица ще се опитват да печелят от отдавна подготвените ви проекти и начинания. Днес шутът и някой друг стоящ в сянка направляват живота на вашето кралство, търсят начин да ви злепоставят и накарат да направите грешен ход. Не искайте много, приемете това, което ви дава животът, и се осланяйте на собствената си интуиция. Обадете се на тези, за които мислите. Бъдете сигурни, че и не случайно някой ви се обажда.
Дева
23 август – 22 септември
В момент, когато мъдрите мъдруват, а лудите лудуват, вие започвате да печелите. Днешният ден ви дава възможност да намерите печелившата пазарна ниша и да спечелите повече. Явете се на конкурси, представете талантите си пред публика, рекламирайте се. Най-неочаквано може да намерите изход от ситуация, която дълго ви е притеснявала и притискала. Поемете дълбоко въздух и действайте. Не се отказвайте да почукате втори и трети път там, където в миналото са ви отказали. Все пак живеем в тримерна вселена.
Везни
23 септември – 22 октомври
Радвайте се на това, което имате, и не претендирайте много. С голяма вероятност личните ви проекти и начинания ще бъдат оценени, ще помогнат да спечелите не само вие, но и някой друг и дано взаимно разпределите ролите и позициите. Доверете се на предчувствията си. Скритото и покритото изплува на повърхността и прави от някой герой, а от друг престъпник. Предстои преразпределение на постове, ресурси и пари, което пряко ще ви засегне. В такъв момент не може да си позволите да бездействате.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Родените в първата декада ще бъдат принудени да действат активно, да търсят нови позиции и начини за печалба. Не е изключено да срещате заключени врати и сърца. Може би трябва да се доверите на това, което имате като потенциал, да го проучите и развивате, а не да търсите странична работа и подкрепа. Време е да обедините семейните и родовите ресурси, да насочите интереса си към имоти и наследства, които може да ви предложат бърз изход от кризата. Разчитайте не само на свежи пари, но и на свежи идеи.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Чакат ви два дни на материален успех и възможност да прокарате идеите си у дома и на работното място. Част от тях може да бъдат и скоростно финансирани и приложени на практика. Препоръчват се публични изяви и изказвания. Следете информациите в областта, която пряко ви засяга. Може да ви потърсят от чужбина и сами да потърсите близък, живеещ далече. Ден на неслучайните връзки, които ще стиковат мисли и идеи и ще помогнат за взаимните ви успехи и работа в бъдеще.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на очаквани и неочаквани печалби. Радвайте се на това, което получавате. Дори и отказите ще са с полза за вас, която ще оцените в бъдещето. Рекламирайте се, дори и негативната реклама ще помогне да излезете от застоя и от сянката на сивата икономика. Подпишете нови партньорски договори. Имате шанс да затворите производствения си цикъл и да намалите разходите. Ще ви се обадят тези, за които мислите, и ще ви предложат нещо изгодно. Днес се печелят и леки пари, не е зле да пуснете тото.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден за печалби, но това не значи да киснете в казиното. Денят ще предложи успех и постижения само на тези, които добре се постараят. Ако действате прибързано и с нетърпение, ще ви излъжат и ограбят, ще сключите неравностоен договор и ще дадете възможност на друг да се окичи с вашите идеи и творби. Не е време за недоволство, смирете се. Съдбата ви дава това, от което в действителност имате нужда, а не това, към което усилено се стремите. Откривате истинския смисъл на една своя връзка.
Риби
20 февруари – 20 март
Очертава се много работа, но и печалби, които ще си заслужават труда. Ден на прошката, на желанието да се възобнови родова връзка с цел взаимна помощ в кризата. Ако натрапчиво мислите за някого, обадете му се, не позволявайте на натрупаните във времето негативи да ви попречат. Всеки жест и разговор имат смисъл, протичат целенасочено и носят печалби и за двете страни. Интуитивно усещате накъде духа вятърът и може да направите изпреварващ ход. Смирете големите претенции, съдбата ще ви даде достатъчно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0