Шефът на Сертов: Излезе от офиса в добро настроение, каза, че отива на среща

Не търсете евтини сензации. Искрено се надявам този случай да има добра развръзка. Господин Сертов се води като консултант на моята компания от

Не търсете евтини сензации. Искрено се надявам този случай да има добра развръзка. Господин Сертов се води като консултант на моята компания от април 2013 г. Задачите му са свързани най-вече в областта на енергийната сигурност и в областта на интелектуалната сигурност. Той бе консултант в областта на сигурността, а тя е тясно свързана с енергетиката. Това заяви пред Нова телевизия работодателят на Петко Сертов Ангел Божилов, изпълнителен директор на „Обединени енергийни търговци“.„Ние още от неделя сме във връзка с органите на МВР и оказваме сътрудничество. Поведението му е било абсолютно нормално, колегите не са забелязали притеснение. Тръгвайки си от офиса, е казал, че има някаква друга среща и че евентуално ще звънне след това. Пожелал им е весел уикенд. Това се е случило в Бояна“, посочи Божилов.

„Господин Сертов беше изключително балансиран човек, който контролираше добре поведението си. Възможно е да е имал лични проблеми, но не е показал пред нас с нищо за това. Държа да подчертая, че той беше при нас на граждански договор и не бе обвързан с 8-часов работен ден“, допълни гостът.

Божилов сподели, че Сертов не е имал финансови проблеми и не го е виждал притеснен. „Той, пак повтарям, се държеше много балансирано. И дори да е имал проблеми, не ги е показал“, подчерта бизнесменът. „Аз съм го наел заради опита. Но това е относимо към всеки един човек. В неговия случай бих искал да изостря вниманието върху факта, че той беше юрист.

На въпрос дали са спекулации, че изчезването на Сертов се случва след ситуацията с „Южен поток“, бизнесменът бе категоричен: „Не виждам връзка – нито за „Южен поток“, нито за „Северна река“ или каквото било друго“. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0