Иван Христов и Ирина Сарачинова се оженили тайно в Барселона

Продуцентът Иван Христов за първи път разкри в телевизионния ефир подробности около сватбата си с Ирина Сарачинова. Тайната венчавка се състояла

Продуцентът Иван Христов за първи път разкри в телевизионния ефир подробности около сватбата си с Ирина Сарачинова. Тайната венчавка се състояла миналата година в Барселона. Кумове са били Нико Тупарев и жена му Катя. Андрей, разбира се, освен че е присъствал на тържеството, е бил и водещ на церемонията. Въпреки че сподели детайли за церемонията пред водещите на „Преди обед“ Деси и Сашо Кадиев, Иван се подразни на своите колеги за това, че проявяват толкова голямо любопитство към личния му живот. Той дори ги подкани да научат малко повече тънкости за занаята от корифея в тази област Кеворк Кеворкян, пише “Всеки ден“.
Иван и Ирина се събраха при изключително драматични обстоятелства. Двамата се разделиха с половинките си, за да бъдат заедно. Въпреки това обаче те се пребориха за любовта си и сега са повече от щастливи. Преди това продуцентът имаше дългогодишна връзка с водещата Вихра, с която се ожениха с голяма и пищна сватба само година преди той да се влюби в Ирина и да я напусне. Самата Ирина също имаше съпруг, който остави в името на новата си тръпка. В момента всички страни от четириъгълника вече са спокойни и гледат напред, а драмите и лошите чувства са затихнали и оставени в миналото.

COMMENTS

WORDPRESS: 0