Скочилата от петия етаж била гадже на Пламен Планетата, самоубила се е след скандал с него

Рускинята, която скочи от 5-ия етаж на жилищна кооперация в ж.к."Лазур", се е самоубила след скандал с приятеля си, са разказали нейни съседи пр

Рускинята, която скочи от 5-ия етаж на жилищна кооперация в ж.к.“Лазур“, се е самоубила след скандал с приятеля си, са разказали нейни съседи пред „Флагман“. Около 17.40 часа днес лек автомобил я оставил в глухата уличка на „Батак“ №25. Тя била неадекватна, крещяла с все глас и обиждала мъжа, който стоически издържал словесната й атака. Веднага след това тръгнал с бясна скорост. Няколко минути по-късно рускинята излязла на терасата, хванала детето си и скочила от петия етаж, приземявайки се във вътрешния двор на кооперацията.
Репортер на „Флагман“ съобщава, че в 19.45 часа на мястото пристигнал кечиста Пламен Планетата, който бил разпознат като приятел на самоубийцата. Най-вероятно днес тя се е скарала точно с него. 36-годишният Пламен е добре известен в Бургас. Той е дългогодишен кечист, ММА боец и охранител. Преди време бе арестуван за измами в Германия. В момента разпознава тялото на загиналата жена. Тя вероятно е паднала върху някоя кола, смятат съседи. В кооперацията живеят известен адвокат, бизнесмен и високопоставен служител на „Лукойл Нефтохим“.
Самоубилата се рускиня наела жилището преди година и половина. Често правила впечатление с неадекватното си поведение, причинено от употреба на алкохол. В същото време стана ясно, че състоянието на детето й продължава да е критично.
На мястото на инцидента е и почетният консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев, който от „Флагман“ разбрал за самоубийството и дойде да се увери дали загиналата е рускиня. Дипломатът отказа коментар.

COMMENTS

WORDPRESS: 0