Записаните да правят орална любов учители не са българи

Гръмналият секскандал с директор на училище и преподавателка за който 24bulgaria писа в сряда, е станал в словенския град Марибор. Учителката е

Гръмналият секскандал с директор на училище и преподавателка за който 24bulgaria писа в сряда, е станал в словенския град Марибор. Учителката е преподавала по математика в средно училище. Завчера директорът влязъл в час по математика и помолил учителката да излезе с него, двама от най-активните ученици, тръгнали след тях и чули как директорът заключва вратата на кабинета си. През прозорец на тоалетна единият от тях се качил на прозореца на шефския кабинет и направили снимки, на които ясно личи как в продължение на около 15 минути двамата се отдали на ласки и орална любов.
Строгият училищен директор е сниман как е коленичил пред видимо по-младата учителката, докато тя се наслаждава на любовта му, пишат словенски медии, цитирани от МК нюз мк. Дни наред цяла Словения се тресе от този скандал. Вчера в социалните мрежи учениците пуснали снимката. Незабавно родители, ученици блокирали училището. Учениците направили и видео, което е повече от скандално, затова няма да го пускаме, достойно е за порнофилм. Скандалът продължава. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0