Преди година запалили колата на застреляното семейство Дамянови

Колата на убитите снощи в столицата съпрузи Наталия и Митко Дамянови е била палена миналата година, съобщи БНР, позовавайки се на източник от МВР

Колата на убитите снощи в столицата съпрузи Наталия и Митко Дамянови е била палена миналата година, съобщи БНР, позовавайки се на източник от МВР. Подпалвачът не е бил разкрит. Съпрузите бяха открити разстреляни между блоковете 11 и 13 на ул. „Йордан Стубел“ в столичния квартал „Витоша“. Те са се занимавали със строителство, но имуществото им е запорирано.
Мъжът живее в жилището от близо 20 години, разказаха снощи негови съседи. Телата на Дамянов и жена му са открити от техен познат, който се обадил в полицията в 20,30 часа. Малко по-късно на мястото пристигат екипи на полицията, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, шефът на „Охранителна полиция“ Тодор Гребенаров и заместник-директорът на СДВР Христо Терзийски.
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров отказа да уточни по какви версии работят към момента полицаите. През 2011 г. над 60 души са подали жалба до тогавашния главен прокурор Борис Велчев срещу Митко Дамянов. Тогава той е бил уличен като един от няколко души, които са взели пари „на зелено“ за строежи на кооперации в София, след което не са изпълнили задълженията си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0