Хороскопът

Хороскоп за 07.03.2015 Овен 21 март – 20 април Бъдете внимателни. Днешният ден ви дава много възможности и свобода на избора, но и задължени

Хороскоп за 07.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Бъдете внимателни. Днешният ден ви дава много възможности и свобода на избора, но и задълженията не бива да се пренебрегват. Ще се предложат нови варианти и инициативи. Не пътувайте късно тази вечер и утре рано сутринта, особено ако сте злоупотребили с алкохола. С напредването на деня трудно удържате емоцията и може да вземете неадекватни решения в желанието да бъдете или да не бъдете с някого. Дано веселието не се превърне в открито буйство. Не оставайте и порасналите си деца без надзор.
Телец
21 април – 20 май
Всичко предприето ще има успех, ще отваря вратите към нова връзка и работа, ще предлага и възможности за устройване на престижни позиции в бизнеса и в обществото. Не отклонявайте покани, бъдете там, където се вихри купонът, където е вероятно да срещнете обожател, спонсор или покровител, да направите впечатление с дарби и таланти. Разкрепостете се, но без да отивате в крайности. Един от най-благоприятните дни за месеца за брак и годежи. Някъде в тълпата върви към вас човекът, когото търсите отдавна.
Близнаци
21 май – 21 юни
Всичко предприето днес ще носи пари и слава, ще помага да влезете в нова среда, да привлечете хора от вашия ранг или такива на по-престижни позиции. Благоприятен ден за всякакъв тип обвързване и договаряне. Сключените бракове ще са покровителствани от висшата любов. С лекота придобивате една освободеност в държанието и поведението, която ще помогне да покажете най-доброто от себе си, да блеснете със силата на словото и с чара на външността. Гледайте да не се главозамаете, контролирайте пиенето.
Рак
22 юни – 21 юли
Денят дава възможности да кривнете от пътя, да предприемете пътувания, срещи и разговори, които ще окажат въздействие върху старите ви отношения и лични връзки. Разкрепостете се, повеселете се, но всичко да е с мярка. Там, където допуснете отклонение от поетите ангажименти и дадените обещания, ще си докарате болки, загуби и здравословни проблеми. Не пътувайте късно тази вечер и утре рано сутринта. Родените в първата декада са в по-рискова позиция, но и за другите изкушения и опасности няма да липсват.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден за първа крачка, за срещи и запознанства, за предложения и сключване на брак. Действайте в перспектива, с мисъл и за бъдещето на децата. Случват се събития, които ви дават предимства, включват ви в среда и екип, към които от доста време се стремите. Но може би най-добре ще се чувстват тези, които останат насаме с любимия човек и се радват на взаимност. Ден и на големите обещания, след които не винаги следват големи дела. Важното в днешния ден е да изпиете до дъно чашата на удоволствията и любовта.
Дева
23 август – 22 септември
Не е ден за работа. Не поемайте ангажименти и не замествайте колега. С лекота придобивате една особена вътрешна свобода и лекота, позволяващи да направите крачка към някого и нещо, което винаги е било в мечтите и все не е оставало време за него. Ден за обвързвания и годежи, за срещи, които ще изпълнят живота ви с повече топлота и чувственост. Всичко, което се предприеме, има тенденция да ви води към по-добро и да ви вади от самотата. Хапнете и пийнете с мярка, не бива да се отива в крайности, за да не се развали мигът.
Везни
23 септември – 22 октомври
Луната навлиза във вашия знак и до утре ще сключва тежки звездни аспекти с Марс и Уран от Овен и с Плутон от Козирог. Вероятни са лични и здравословни проблеми, опити за въздействие и натиск, които може да ви предизвикат към негативни реакции и рисково поведение. Намалете темпото, движете се в тесен приятелски кръг и не рискувайте с пътувания късно тази вечер и утре сутрин. Ако сте сънували неприятен сън, това е знак, че е дошло време за разрешаване на проблемите, които от доста време ви вълнуват.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден, белязан с тежки аспекти, но и с много любов, чувства и страсти, които може да елиминират вредните влияния в живота ви, ако сте с точния човек на точното място. Благоприятен ден за обвързване и вричане във вярност. Време е да излезете от черупката на самотата или на изолацията, която сами сте си наложили или събитията в предните месеци и години са го направили. Лесно може да се разкрепостиш, да пийнеш и да се повеселиш, стига да знаеш докъде да стигнеш и къде да спреш.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес всичко ви се удава с лекота. Може да направите желани и нежелани признания, които ще отпушат зациклените положения в живота ви. Благоприятен ден за предложения и сключване на брак. Съберете смелост и бъдете себе си. Тръгнете в посоката, която отдавна ви привлича. Може да получите информация или новина, която ще даде тласък на амбициите, таени във времето, ще ви събере с точните хора и ще определи нова посока в живота ви. Вечерта се съберете с приятели и любими хора и нека купонът да започне.
Козирог
22 декември – 20 януари
Родените в първата декада може да попаднат в неприятни и рискови положения. С лекота правите неща, които сте си забранявали и се опитвате да излезете от зациклянето, но рискувате да попаднете в друго. В този ден не бива да се губи присъствие на духа и да се правят крачки, за които не сте готови. В живота ви може да се появят хора и обстоятелства, които болезнено ще ви засегнат. Не губете самоконтрол, намалете алкохола и почивайте в приятелски кръг. Щадете кръста, намалете физическото натоварване.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Денят премахва прегради, дава ви повече лична свобода и възможност да изявите себе си, да направите забравени и забранени признания и да разкриете чувствата си. Благоприятен ден за годежи и брак. Споделете отговорности и съкровени желания, намерете пътя към сърцето на тези, които обичате. Вероятни са срещи, които не може да предвидим и предложения, които си струва да приемем. Ден на виното и камбаната. Звънът на камбаната напомня да се внимава с виното, за да не се пропусне подходящият момент за обяснение.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден за песни, танци и веселие. Някой ще се весели на чуждата сватба, друг на своята. Денят е покровителстван от висшата любов, която не признава време, години и разстояния. Време е да се правят признания. Едно отсъствие или непредвидено присъствие ще улесни нещата, ще ви помогне да направите жеста, който се очаква от вас. Всичко, което се предприеме, ще носи ползи и радост в живота ви. Освобождава се огромен енергиен потенциал. Опитайте да яхнете вълната на приливната емоция и да се обясните в любов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0