Цветанов се отказа от подаръците за юбилея си, събира средства за деца с аутизъм

"Всички може би са информирани, че само след една седмица ще стана на 50 години. Призовал съм всички поканени на моя рожден ден да няма подаръци

„Всички може би са информирани, че само след една седмица ще стана на 50 години. Призовал съм всички поканени на моя рожден ден да няма подаръци и цветя, а всеки да даде, колкото е смятал да задели за един подарък за мен и тези средства ще отидат за сградата, която беше дадена от Столична община в Горубляне, за да може да се направи един център за тези дечица“. Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов на брифинг в парламента, предаде „Фокус“ .
Цветанов добави, че трябва да се алармират всички институции и граждани в България и трябва да бъдем съпричастни. Той благодари на всички, които се присъединяват към тези инициативи и изрази надежда, че събраните средства ще отидат за възстановяването на сградата и тя ще се превърне в „прекрасен дневен център за тези дечица“.
„Искам да благодаря на всички известни личности, които се присъединяват към тези каузи. Спомням си, когато бяхме пред Народната библиотека с кмета на Столична община Йорданка Фандъкова. Оттогава аз станах част от всички тези инициативи, които се правят“, каза още Цветан Цветанов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0