Психично болен мъж отново се барикадира в София

Отново драма с психично болен мъж в столицата. Вече почти половин денонощие мъж на средна възраст се е барикадирал в дома си, а на крак е цялата

Отново драма с психично болен мъж в столицата. Вече почти половин денонощие мъж на средна възраст се е барикадирал в дома си, а на крак е цялата полиция. По неофициална информация мъжът е син на бивш депутат от СДС – Панайот Ляков, който тази нощ малко след седем часа се е барикадирал в дома си в центъра на София. Районът, в който живее Константин Ляков е отцепен и достъп до жилищната кооперация няма. Мъжът не е въоръжен. Съседи на мъжа разказват, че от години ги тормози и вдига скандали. Хората са предупредени да не излизат от домовете си.
 Всичко започва малко след 19 часа в събота, когато Константин разхождаш кучето си и изведнъж започнал да чупи витрини и коли в близост до сградата, в която живее. Идва полиция, но не го задържа. Час по-късно мъжът започва да изхвърля покъщнина през прозореца си и да замеря както минувачите така и свои съседи. Отново идват полицаи. Един от тях обаче се оказва на прицел, докато Константин изхвърля покъщнината си. По непотвърдена информация той е леко ранен.
 Съседите разказват, че домоуправителят е звъннал на бащата на мъжът, който пък бил казал, че синът му не си пие редовно хапчетата. И към момента мъжът е в апартамента си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0