Звездна двойка: ТВ водещата залюби министър

Tя е много, много, много красива. Това вижда Красен Кралев, тъкмо станал министър на спорта, когато отива в Би Ти Ви, за да участва в "Лице в ли

Tя е много, много, много красива. Това вижда Красен Кралев, тъкмо станал министър на спорта, когато отива в Би Ти Ви, за да участва в „Лице в лице“ при Цветанка Ризова. Пред студиото среща Виктория Петрова, която, не щеш ли, спира при него. Но не да си говори с министъра, а да побъбри с пиарката му, с която се познават отдавна. Тя учтиво ги запознава и дори възкликва: „Как е възможно да не се познавате при положение, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите?“ Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.
„Лице в лице“ свършва и на връщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на представянето му – все пак е първото му тв участие като министър, той не спира да пита за красивата водеща. Докато стигнат в министерството, вече е научил от първа ръка достатъчно неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния ѝ имидж, нито с лъжите за нея в жълтите вестници. Още тогава чува, че Виктория има силен, направо опърничав характер, но може би дължи кариерата си тъкмо на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама – с работа, амбиция и без никакви протекции.
След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдава развитието ѝ, воден от местен варненски шовинизъм. Забелязва я от тв „Европа“, където тя за първи път започва да се занимава с телевизия.
„Винаги са ми били интересни успешните варненци, които се развиват, надскачат регионалното ниво и се доказват на национално без значение в коя област. Особено когато става дума за хора от типа selfmade“, казва той в едно свое интервю по друг повод. След време ще има възможност сам да се увери, че Виктория наистина е от онези самоизградили се хора, уважавани в цял свят именно заради самостоятелния си успех.

COMMENTS

WORDPRESS: 0