Хороскопът

Хороскоп за 21.12.2014 Овен 21 март – 20 април Денят къса дигата на насъбраното неудовлетворение. Слънцето навлиза в знака на нехармоничния в

Хороскоп за 21.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Денят къса дигата на насъбраното неудовлетворение. Слънцето навлиза в знака на нехармоничния ви Козирог, а Уран от вашия знак тръгва в директна посока. Аспектът ще сложи край на дългото изчакване и потискане на емоциите, ще ви насочи към промени и инвентаризации, които в крайна сметка ще донесат спокойствие и удовлетвореност в живота ви. Но докато това стане, ще изпиете горчивата чаша на разочарованието и раздялата, ще изпитате големи болки и тежести, които може да се отразят и на здравето ви.
Телец
21 април – 20 май
В деня преди точното пълнолуние тъмните сили се активизират, предизвикват ни да действаме лунатично и превъзбудено и да правим неща, които при други обстоятелства няма да си позволим. За вас това може да бъде денят на големия риск, който да се окаже и печеливш след време. Отношенията са на ръба, може да се изпитат страсти и усещания, които не се случват всеки ден. Проблемът е, че за всичко ще се плаща с лихвите, но някой ще реши, че рискът си струва, и след време ще разказва и ще се хвали с подвизите си.
Близнаци
21 май – 21 юни
Тежък и рисков ден. Не си слагайте главата в торбата с необмислени начинания, пътувания и сделки. Не участвайте в залагания и не влизайте в казиното. Може да попаднете на мошеници на всички нива, да се излъжете в преценката и отново да се доверите на хора, които и друг път са ви лъгали. Днес и пророчествата са лъжливи. Дано и нашата прогноза не се окаже толкова негативна за вас. Запалете свещ и обиколете стаите на дома. Нека е светло, гонете тъмнината, опитайте се да мислите и действате оптимистично.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на хидрата, засилва се желанието за поглъщане, употреба и злоупотреба. Стремежът е да се прецакваме и надцакваме, да се лъжем един друг в желанието да получим поне малко удовлетворение или надмощие. В такъв момент всички ще бъдат излъгани и вкарани в играта на задкулисието. Гонете от живота си лъжливите връзки и вредните присъствия. Време е да се направи инвентаризация, да се сложат в ред семейни и професионални дела и да не се позволяват намеси. Не предприемайте нищо съществено и важно.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден, в който тъмните сили взимат връх, Луната е погълната от сянката на новолунието. Трудно ще пробиете стената на отчуждението, ще се почувствате ненужни и отхвърлени, ще получавате неприятни напомняния и знаци, които ще покажат доколко са здрави връзките, на които разчитате. Очаквайте опити за манипулация и принуда. Не на последно място и разходите ви се увеличават, но без да сте купили или уредили нещо съществено. Добре опечете и сварете храната си. Не носете украшения от кости и рога.
Дева
23 август – 22 септември
Ден на големите илюзии, на неприятните случайности и още по-неприятните грешки, за които ще се плаща с лихвите. Не предприемайте рискови инициативи, не се доверявайте на всеки и отложете срещите, от които очаквате много. Не гостувайте и не канете гости. Ден на илюзорните приятелства. В отношенията има повече фалш и прикритост, отколкото ведрост и истинска обич. Неблагоприятен ден за годеж и брак. Обвързванията ни приличат повече на връзване и обсебване, отколкото на прояви на истинска обич и взаимност.
Везни
23 септември – 22 октомври
В този ден за вас има някакво затишие пред бурята, която ще ви връхлети в следващите дни. Може би с действията си в момента провокирате или дразните някого, който ще намери начин да ви отвърне със същото още утре. Бъдете внимателни, не си поставяйте тежки и отговорни задачи, особено ако те ще са причина да претупате работата у дома. Положението ще се влоши, ако поканите гости, които партньорът ви не одобрява. Не поемайте ангажименти към никого, без да сте сондирали мнение с членовете на семейството.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Бъдете максимално отговорни и принципни в действията си. Днешният ден може да ви подтикне към връзки, от които после ще се чудите как да избягате. Фалшът е на всяка крачка. Не вярвайте на думи и сълзи, на обещания и предложения. Една неочаквана покана нека не ви обнадеждава, просто някой е решил да попълни бройката или да намери кой да плати за екстрите. Зад бляскавите изяви и купони лъсва лицето на лицемерието, на желанието за обсебване и използване. Останете си у дома. На близките всичко можете да простите.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на пътувания и срещи, които ще уточнят отношения, ще покажат кой на кого и за какво е нужен. Една илюзия си отива, дано не я замените с друга. Предприетото ще тръгне накриво, ще се наложи да се преправя, да се влагат допълнителни средства и усилия и да се разчита на друг, който няма да се посвени да поиска по-голям дял от печалбата или от придобитите екстри. В най-неблагоприятна позиция ще бъдат тези, които виждат лъжата и измамата и не реагират поради някакво измамно чувство за лоялност.
Козирог
22 декември – 20 януари
Тази вечер в 22,54 ч по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Козирога. В деня преди точното новолуние във вашия знак в живота ви може да започнат промени, да се наложат рокади и да се отиде към разместване в програмата, пътуванията и личните инициативи. По някакъв начин губите позиции, оставяте се на случайността или на добрата воля на някой, който изобщо няма такава. Гонете от живота си измамата и лъжата, не се срещайте с непроверени хора и се опитайте да не лъжете и да не заблуждавате, особено в любовта.
Водолей
21 януари – 19 февруари
И понеже сте терсене човек, днес може да спечелите, докато другите губят. Не говорим за пари или нещо материално, въпреки че и това може да се случи. Печалбата ви идва от нечия загуба в чувствата. Чакайте каещите се грешници, тези, които по някакъв начин са ви предали и отхвърлили от живота си и сега отново идват след отхвърлянето, което сами са преживели. Дано имате сили да изгоните фалша и лицемерието и да усетите проявите на истинска близост. Окадете дома, нека лампите светят.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес рискувате повече от необходимото, особено ако се предоверите на някого, когото не познавате добре. Движете се сред свои, не участвайте в залагания и в състезания с животни. Може да ви измамят по различни начини, но най-болезнено ще почувствате измамата в любовта. Време е да подложите на проверка личните си връзки, да не продължавате с изчакването и с наивната вяра, че другият е затънал в работа и затова не може да се види с вас или да ви се обади. Добре опечете и сварете храната си. И сънищата са лъжливи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0