Борисов и Радан Кънев започнаха деня с разговор, и двамата готови за премиер

Лидерите на партиите, които почти сигурно ще управляват заедно - Бойко Борисов и Радан Кънев, са се чули тази сутрин. За разлика от предишните д

Лидерите на партиите, които почти сигурно ще управляват заедно – Бойко Борисов и Радан Кънев, са се чули тази сутрин. За разлика от предишните дни, когато не си говореха, а само си пускаха песни през фейсбук, в последния ден преди развръзката за мандата вече общуват директно.
„Положението е повече от сериозно. Изложих виждането си, че нито едно от предложенията на ГЕРБ не е най-доброто решение за премиер. Но тъй като споделям мнението, че нови избори са най-лошото решение, всички възможности трябва да бъдат обсъдени, нито една – прибързано отхвърлена“, написа на стената си във фейсбук Кънев.
Възможно е, при ясно мнозинство и програма, Реформаторският блок да приеме всяко предложение на ГЕРБ за министър-председател, включително Борисов. В същото време Кънев би приел също да е министър-председател, но само при ясна подкрепа на политическия съюз и на семейството си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0