Български секс робини били принуждавани да вършат невероятни извратени трикове

Нови разтърсващи данни за престъпна мрежа за търговия с плът с предполагаем бос собственик на известна верига пекарни, разкрива доклад с шокиращи

Нови разтърсващи данни за престъпна мрежа за търговия с плът с предполагаем бос собственик на известна верига пекарни, разкрива доклад с шокиращи подробности, по силата на който 20 лица отиват на съдебен процес през септември. Престъпната група е действала и извън Атина и конкретно в заведения strip show в Лариса, Кардица, Флорина и Пелла. Тук момичета от България, Молдова и Русия са били принуждавани да правят секс на сцената, дори и с лица от същия пол, съобщава „Български новини“.
Съвременните секс робини са имали към обвиняемите „задължения за максимален лимит като състезателни коне“, обслужвали са сексуално десетки мъже, за да изплатят предполагаемите си дългове към престъпната група, принуждавали са се на фиктивни бракове с гърци, за да си осигурят законен престой в страната и живели под ключ в претъпкани апартаменти.
В доклада се споменава за разговори, в които главните заподозрени говорят и преговарят за закупуването на жени на цени от 4 700 евро всяка, както и за изпращането на момичета от Русия за Гърция „за невероятни извратени трикове и секс историйки“. Според съдиите обвиняемите са принуждавали момичетата да правят шоу на живо с мъже и жени на сцената с употребата на сексуални атрибути и играчки.
Извършителите не позволявали на момичетата да се движат сами, само в компанията на членове на групата, които ги съпровождали от местоработата им и обратно до апартаментите, в които пребивавали. Властите смятат, че главна роля в тази престъпна мрежа играе собственик на верига пекарни, наричан от обвиняемите със страхопочитание „Големия бос“ или „Големия“. „Босът“ е бил осведомяван за всички въпроси на бизнеса като оборот, поведение на жените, постиженията им, работното време, програмите и пр.

COMMENTS

WORDPRESS: 0