Валери Симеонов след преговорите: Нищо ново не мога да ви кажа, настояваме за програма, после ще говорим за кабинет

Нищо ново не мога да ви кажа. Настояваме и вече постигаме това, преди да се говори за съставяне на коалиция и правителство, да се обединим около

Нищо ново не мога да ви кажа. Настояваме и вече постигаме това, преди да се говори за съставяне на коалиция и правителство, да се обединим около една програма – дали ще бъде програма за спасение на България, няма значение, важното е колкото се може повече партии да се обединят около спасяването на майка България. Това каза след третия кръг от преговорите Валери Симеонов от Патриотичния фронт.
Продължаваме преговорите по програмите и когато се състави програма, може да говорим за съставяне на кабинет, допълни Валери Симеонов.
Днес говорихме само за технологията, по която ще се съгласуват програмите – трите програми на ПФ, РБ и ГЕРБ, и това трябва да стане в много кратък срок, в срок от една седмица, коментира още лидерът на ПФ.
Коментарът на г-н Дол не беше в духа на доброто политическо възпитание, допълни още той. Не сме съгласни политически фигури да стоят по ведомствата, там трябва да има отговорни специалисти, а не да ми слагат завършила филология на младежта и спорта, смята Симеонов.  Той допълни, че ПФ е политическа сила с гръбнак, която не си променя поведението всеки ден.
Преговорите днес се водят между Патриотичния фронт, Реформаторския блок и ГЕРБ. В момента в залата преговарят ГЕРБ и РБ. Ние с ГЕРБ сме си напаснали нещата, сега те правят това с РБ, обясни той.

COMMENTS

WORDPRESS: 0