Главният прокурор: Д.П. е конкретно лице, днес е един, утре ще е друг

Тефтери ли ви трябват, за да разберете какво е положението? Със или без тефтери, механизмът същия ли е? Това заяви главният прокурор Сотир Цацар

Тефтери ли ви трябват, за да разберете какво е положението? Със или без тефтери, механизмът същия ли е? Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти.
„Нека ви го кажа – той защо си е записвал? Защото е искал да бъде стриктен, защото не е бил особено паметлив, другите, които не са си записвали, този механизъм не е бил върху тях ли? Виновен е този, който си е водил бележник? Затова ли го съдим, че си е водил бележник? Изпратихме на съд, който успяхме да задържим. Защото има момент, който е свързан с доказване“, каза Цацаров.
Попитан, защо поръчител на някакъв скандал в България, никога не може да бъде доведен до съдебна зала, Цацаров отговори, че може би ще дойде и ден, в който това ще се случи. „Д.П. е конкретно лице. Днес Д.П. е един, утре ще е друг, а третият ден ще е някой друг. Д.П. винаги ще има, защото механизмът трябва да работи. Според мен все някога ще успеем да пресечем този механизъм. Тези, които си мислят, че аз не разбирам какво става, или се мъча да прикрия това, което става, колкото и циркове да правят с протести, все ми е тая“, коментира още Сотир Цацаров.

COMMENTS

WORDPRESS: 0