Хороскопът

Хороскоп за 23.10.2014 Овен 21 март – 20 април За родените в последната декада денят е рисков и неблагоприятен. В деня преди точното новол

Хороскоп за 23.10.2014
Овен
21 март – 20 април
За родените в последната декада денят е рисков и неблагоприятен. В деня преди точното новолуние тъмните сили се активизират и атакуват. Може да се очакват агресивни действия спрямо личните ви амбиции и интереси. Не предприемайте нищо важно, отложете за 27-и старта на новите си търговски инициативи. И в отношенията ви се промъква нещо тайно, тъмно и агресивно, което може да ви раздели с хора, с които до момента сте се разбирали прекрасно. Проверявайте по няколко канала данни и информации, които получавате.
Телец
21 април – 20 май
И за вас денят не обещава нищо добро. Предстои новолуние със Слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Скорпиона, под който са и арабските страни. Може да се очакват агресивни действия и природни катаклизми до няколко дни. Моментът е по-неблагоприятен за родените до 1 май. Съветът е да се притаите в сянката на изчакването, да не форсирате нови проекти и начинания и да не предизвиквате съдбата с ненавременни действия, особено ако те ще засегнат интересите на големите ви конкуренти. Не планирайте аборт за 24 – 25-и.
Близнаци
21 май – 21 юни
Дори и да седите в сянка, днес ви очакват облаги, за които някой друг ще се потруди, а трети ще страда. Конкурентите ви се елиминират сами с действията си и разкритията, които правят. Излизат на показ мръсни тайни, които ще помогнат да овладеете разклатеното си положение. Проблемът е, че в днешния ден властват тъмните сили, така че всичко предприето по някакъв начин ще ви цапа ръцете, ще вреди на имиджа и личните отношения. Останете, където сте, отлагайте срещи, в които има доста голяма доза фалш и лицемерие.
Рак
22 юни – 21 юли
Един от най-трудните и рискови дни за родените в третата декада. По някакъв начин позволявате да ви ограбват труда, да ви вкарват в кошарата на задлъжняването, където добре ще ви острижат и издоят. Не сключвайте нови договори, не теглете кредити, не поемайте ангажименти към хора, които не познавате добре или и друг път са ви прецаквали. Пазете си документацията, не водете дела и преговори. Днес и пророчествата са лъжливи. Дано нещата да не се окажат толкова неприятни за вас. Щадете кръста и бъбреците.
Лъв
22 юли – 22 август
Народът е казал, че „каквото си направиш сам, никой друг но може да ти го направи“. Така в днешния ден посягате към забранения плод и веднага ви ударят през пръстите. Родените до 1 август навлизат в рисков период. Предстои новолуние със слънчево затъмнение в знака на нехармоничния ви Скорпион, което ще детронира Лъвове на престижни позиции. Вероятни са противопоставяния в семейството. Деца и родители не се разбират, отива се към скандали и разправии. В личните ви отношения се намесват трети лица.
Дева
23 септември – 22 октомври
Намалете темпото, енергията е на кота нула. Има вероятност и конкурентите ви да свалят гарда, което ще помогне още в следващите дни да заемете част от техните позиции. Сгъстява се астралната мъгла, трудно е да направите някакви прогнози и да изпреварите събитията. Ще има опити да ви вкарват в заблуда, а и вие откровено лъжете, дори и хора, които обичате и цените. От цялата тази бъркотия ще пострада имиджът и отношенията ви с партньори, а в крайна сметка и децата ще бъдат ощетени.
Везни
23 септември – 22 октомври
Родените в последната декада ще изживеят тежки разочарования в днешния ден. Не си поставяйте отговорни задачи, не отивайте на преговори и на важни делови срещи. По някакъв начин шансът, сигурността и успехът ви се изплъзват, но и ответната страна едва ли ще спечели. Днес от кавгите и неуредиците не печели никой, а страдат тези, които обичаме и на които държим. По-добре премълчете, вместо да кажете нещо, с което ще ощетите и нараните близък. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Тази нощ предстои новолуние със слънчево затъмнение във вашия знак, което ще е знак, че нещо в живота ви може да се преобърне и тръгне в негативна посока. Ограничете до минимум важните делови срещи и контакти. Не предприемайте нищо отговорно, на което смятате да разчитате в бъдеще. Нещо неприятно и агресивно се опитва да влезе в живота ви. Ако ви обсеби някаква натрапчива мисъл или мелодия, не предприемайте никакви инициативи точно в този момент. Сами може да влезете в ролята на изкусител за някого.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес за вас лошото не е толкова лошо, но и доброто не е толкова добро. Истината се размива на всички нива. Трудно е да получите точни и верни отговори, а и сами да дадете такива. Не е ден за диагностики на заболявания. Не се опитвайте да доминирате, да давате наставления, да поставяте условия и ултиматуми. В разговорите между двама присъства в сянка и трети, който може да ги ощети или нарани. Бъдете пределно отговорни в нещата, които правите. Сложете край на една фалшива връзка, не продължавайте с лъжите и лицемерието.
Козирог
22 декември – 20 януари
Козирогът е реалист, не вярва в прогнози, но в днешния ден и неговите няма да се сбъднат. Лъжата скрива като черен воал лицето на истината. Не очаквайте коректност и честност в отношенията. Изискването е за голяма отговорност при вземане на решения, така че по-добре не решавайте нищо съществено. Злото се активизира на всички нива. Не се срещайте с непознати, не теглете кредити и не изисквайте прекалено както от себе си, така и от другите. Изкушенията вземат връх над здравия разум, с който обикновено се гордеете.
Водолей
21 януари – 19 февруари
За родените в първите дни на зодията проблемите никнат като гъби. С напредването на деня в отношенията ви се вмъква сянката на раздора и недоверието. Не носете изделия от кости и рога. Силите на злото имат предимства, а такива атрибути им действат привличащо. Днес от особено значение е силата на вярата. Ако вярваш в нещо негативно, ще го привлечеш. Внимавайте с пожеланията, които ще се връщат като бумеранг към вас след време. Хубавото в момента е, че лесно се зачева. Не планирайте аборти за 24 ­ 25-и.
Риби
20 февруари – 20 март
Тежък и рисков ден. Останете в големите дълбочини на изчакването, не обещавайте нищо на никого. Предстои новолуние със слънчево затъмнение, което има вероятност да елиминира ваш конкурент и враг и да ви позволи до дни да изплувате на повърхността на събитията като победител. Тава, което не може да направите сами, съдбата ще го разреши. Направете прочистване на тялото и душата. Изгонете от съзнанието си негативизма и не си позволявайте да зациклите над дадено обстоятелство или личен проблем.

COMMENTS

WORDPRESS: 0