Хороскопът

Хороскоп за 10.11.2014 Овен 21 март – 20 април Родените около 1 - 5 април да бъдат особено внимателни в днешния ден. В хороскопа ви се обр

Хороскоп за 10.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Родените около 1 – 5 април да бъдат особено внимателни в днешния ден. В хороскопа ви се образуват опасни звездни аспекти, които наелекризират обстановката и ви карат да избухвате по незначителни поводи. Лесно може да бъдете провокирани и вкарани в ситуация, от която ще излезете ощетени и наранени. Внимавайте с документи, пари и договаряния. В момента може да се окажете търсеният жертвен агнец, с който някой търси да си измие ръцете. Бъдете особено внимателни и не се доверявайте на непознати.
Телец
21 април – 20 май
Денят изисква повече обективност и трезва оценка на всички положения, в които ще попаднете. Не се поддавайте на желанията и емоциите, ограничете контактите, особено с хора, които се опитват да се възползват от възможностите и услугите ви. Този ден изпълнява присъди, за които сами сме се постарали в миналото, сами сме тръгнали в грешната посока и сега ще трябва да си изтърпим негативите. Разбира се, че ще има и награди за добре вършената работа, но те трудно ще достигнат до тези,
които най-много са допринесли.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес маските падат, картите се разкриват и дори най-силовите играчи ще трябва доста да се потрудят, за да спечелят. Време е да се откажете от илюзиите си, да не действате по инстинкт, а със силата на разума, добрата преценка и точно подготвените документи. Не очаквайте реверанси и проява на внимание. Днес всеки работи в посока на личния си интерес, не се съобразява много със старите обещания и задължения. Отношенията се вледеняват, тонът се втвърдява. Не се надявайте на компромиси и не правете такива.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на кривите огледала, на кривите сметки и изкривеното мислене. Действайте делово, съобразете се с изискванията на момента, за да не бъдете отхвърлени от ситуацията. Ще ви помогне един по-обективен подход на работното място. Не си позволявайте да изтъквате един за сметка на друг, особено ако с нищо не го е заслужил. Каквото си надробите, това ще сърбате утре. Родените около 1 – 5 юли са в особено рискова позиция поради точната опозиция на Марс и Плутон от знака на Козирога и квадратурата с Уран от Овен.
Лъв
22 юли – 22 август
Ще се отнесете строго и разпоредително спрямо тези, които се опитват да надникнат или да бръкнат в паницата ви. Ще си проличи кой командва и кой трябва да изпълнява. Ден на леденото сърце. Суровата действителност налага ограничения в начина ви на мислене, действие и бизнес. Може да се откажете от нечии услуги и да се доверите само на проверени в годините хора. Край на една илюзия. Всеки трябва да си заеме мястото, а ако не го направи, да бъде накаран да се съобрази. Днес и утре са тежки дни и за страната ни.
Дева
23 август – 22 септември
Не започвайте отрано с претенциите, за да не бъдете отхвърлени. Родените в последните дни на зодията са в по-тежка позиция. С напредването на деня обстановката се разведрява, ако всеки си е на мястото и си върши работата. В такъв момент изпълнителната Дева обира овациите и с голяма вероятност измества некадърниците независимо от протекциите им. Днес шефовете не са склонни на компромис, независимо кой е свой и кой е чужд. Очаквайте благоприятно развитие на нещата за вас вследствие на направените рокади.
Везни
23 септември – 22 октомври
Действайте експедитивно, изпълнявайте обещания и задължения и не си позволявайте да закъснявате за работа. Важното да се свърши до обед. След това обстановката постепенно се променя, отношенията ще се вледенят, а страстите се разгорещяват и като резултат може да се очакват скандали и неприятности. Родените около 1 – 5 октомври са в особено неблагоприятна позиция днес и утре. Не планирайте рискови инициативи и пътувания, ограничете контактите и се прибирайте навреме у дома. Внимавайте с храната.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
В този ден на рокади, непредвидени ситуации и разместване на пластовете Скорпионът ще удържи победа или поне няма да е на топа на устата. Въоръжете се с търпение и внимание, не действайте по инстинкт, а по разум. Някой си прави криви сметки, разчитайки на стари чувства и привързаности. Днес няма свои и чужди, всички може да се окажат извън играта, ако не спазват правилата и изискванията на момента. В този ден всеки получава по заслуги. До два дни чакайте награди, повишение и материална придобивка.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Денят е свързан с подражанието и пасивното следване на чужди идеи. Спрете се, обмислете ситуацията, направете някои самостоятелни проучвания и реагирайте адекватно на реалността. Днес околната действителност е огледално отражение на това, което става в душата ви. Ако изисквате от някого да направи компромис, сами ще трябва да направите такъв. Може да се окажете в капана на собствените си илюзии и надежди. Излезте от розовата мъгла и в любовта, за да не загубите работата и семейството си.
Козирог
22 декември – 20 януари
Започвате нахъсани и решени на битка, но с напредването на деня срещате активен отпор и съпротива. Родените около 1 – 5 януари вървят към неприятни и рискови положения днес и утре. Точният съвпад на Марс и Плутон със Слънцето ви изпълва с мощ и агресия, а пречупващият аспект с Уран от Овен добавя експлозивност и подпалва опасни пожари в живота ви. С един замах може да зачеркнете досегашни връзки и отношения. Ако вече достатъчно ви е накипяло, започнете методично с реформите и реорганизациите.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес всеки е заслужил своето огледало. За един то е криво, за друг – право. Не си позволявайте да съдите другите, особено ако сами се нуждаете от осъждане за неправилните си действия и лична политика. Вижте се отстрани, преценете ситуацията, в която се намирате, от друг ъгъл и може би от друго място. Добре е да пътувате, да се отдалечите от системата, чиито закони ви действат, и така е по-вероятно да вземете правилното решение. Винаги е в по-неблагоприятна позиция този, който остава на перона и маха за сбогом.
Риби
20 февруари – 20 март
Не бързайте, изчакайте развитието на ситуацията на работното ви място. Предстоят рокади и размествания, които може да ви помогнат да изплувате и да заемете позициите, които по право и закон заслужавате. Навлизате в тридневен силен период, който ще покаже действителните ви възможности, сили и предимства. Дано има кой да ги види и оцени. Ще си помогнете сами, ако се откажете от една илюзия и нечие психологическо въздействие. Мислете с ума си, а не със сърцето и нещата ще се оправят.

COMMENTS

WORDPRESS: 0