Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Ден на големия натиск на болезнената амбиция, на желанието да изпревариш всички и да вземеш колкото може повече от жив

Овен
21 март – 20 април
Ден на големия натиск на болезнената амбиция, на желанието да изпревариш всички и да вземеш колкото може повече от живота. На едно място ще успеете, но на друго ще срещнете силен отпор. Предстоят тежки битки за надмощие, за права върху територии и работни проекти. Сами трудно ще се справите, но в подходящия момент ще се появи спонсор. Съветът е да не натискате прекалено педала на амбицията, да не се поддавате на изкушения и да контролирате играта в чувствата и в любовта.  

Телец
21 април – 20 май
Който много иска и претендира, ще остане на опашката, ще предизвика негативната реакция на околните и агресията на близките. Змеят на желанията трудно се контролира. Искате още и още в момент, когато другите нямат и половината на това, което вие получавате. С лакомията си печелите само врагове, правите лошо впечатление и виждате как се отдръпват хората, на които държите. От живота ви си отива спонсор, за чието присъствие и подкрепа ще съжалявате. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на съблазни и изкушения. С лекота ще превземете връх, който до момента е бил непристъпен, както в работата, така и в любовта. Нами­рате подхода и слабото място на тези, които искате да спечелите и притиснете до стената. Тенденцията е да се оказва натиск, да се използват позволени и непозволени средства за манипулация с цел лична облага. Може да направите печеливш ход, но ще оставите неприятно впечатление в сърцата на тези, на които разчитате. Ден на големите апетити и силовите методи.

Рак
22 юни – 21 юли
Смирете желанието за доминиране, не давайте предимство на лакомията и на амбицията за победа на всяка цена и с всички средства. Ако се скарате с някого, дълго няма да се сдобрите. Препоръчва се да не се ядат ябълки в този ден на изкушенията. На пътя ви застава човек готов да ви помогне, но и той има скрити намерения, с които цели да ви обвърже и използва в бъдеще. Да не се теглят кредити и да не се подписват нови договори. Съни­щата ви показват проблема, с който трябва бързо да се справите, за да вървите напред.

Лъв
22 юли – 22 август
Днес лъвовете в живота ни правят своя скок, с който обезоръжават жертвите си и постигат отдавна планувани и бленувани победи. Трудно се удържа напора на силните. Вероятно е да предадете приятелите си. Очертават се междупартийни и междуличностни битки, които няма да се водят по правилата. Ще действате силово и безкомпромисно, за да запазите позициите си в обществото. И като сте тръгнали през просото, ще си позволите и изневяра, която не само ще нарани близките ви, но в бъдеще ще ви компрометира.

Дева
23 август – 22 септември
Днес може да се продадете евтино в желанието да постигнете амбициозните си цели. Желанията трудно се контролират, а в такъв мо­­мент ще се намери някой, който да ви подхвърли кокала, да ви залъже с обещания и предложения, които ще замъглят съзнанието и ще притъпят бдителността ви. Бъдете подозрителни към предложения и покани, особено от неочаквани места и хора. И във вашите думи ще има голяма доза неистини и желание да излъжете другия. Така в крайна сметка всички оставаме излъгани.

Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на краткотрайно блаженство и удовлетворение, което ще се смени с дълги дни на разочарования и неприятности. Не се предоверявайте и не подписвайте нови договори. Търсете начин да проверите по различни канали предложенията, които получавате. Ден, в който трудно се спазват правилата, още по-трудно се казват точните цени и истинските печалби. Търси се изгодата, а това поставя под въпрос съвместната работа. Силните на деня налагат утежняващи народа закони. Не взимайте окончателни решения и в любовта.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Един от най-тежките и провокативни дни за месеца, особено за родените около 5 ноември. Трудно удържате напора на амбицията и страстта, а това ще ви накара да излезете от рамките на поведението и впечатлението, което сте си наложили и създали. Не превишавайте права и пълномощия, не подписвайте договори, особено ако замествате титуляря. Може да се окажете дори в преследвана от закона позиция. Действията ви вредят на реномето и работят за чужда кауза и интереси. Не взимайте кредити и се пазете от ласкатели.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Когато двама се карат, ще печели третият, който може и да сте вие. Вни­ма­телно преценявайте ходовете си, смирете лакомията и желанието да изказвате мнение, когато не ви питат. Не давайте непоискани съвети. Съдбата ще работи във ваш интерес, като елиминира един по един конкурентите ви или ще ги настройва един срещу друг. Ако се наложи да взимате страна в спорове, защитавайте справедливи каузи, а не позицията на силния. Сънищата ви дават подсказка как да разрешите даден проблем.

Козирог
22 декември – 20 януари
Дори и сдържаният Козирог днес е изложен на съблазни и изкушения, които трудно ще контролира. Някой, който добре ви познава, ще ви подхвърли лакома стръв или ще ви притисне с изисквания. Няма равнопоставеност. Както и да постъпите, ще съжалявате и ще обтягате отношенията си с околните. Всеки се бори за кокала, трудно прави компромиси и лесно се поддава на порока. Всичко предприето ще се връща с лихвите. Утрешният ден дава повече стабилност и честност в отношенията. Отложете преговорите.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Връзките ви са подложени на изпитание. Ще ви дърпат от всички страни с претенции и изисквания, които няма да успеете да удовлетворите. Ще получавате упреци, ще се почувствате нещастни, изолирани и необичани. Може да посегнете към чашката или към друг порок, с който в миналото сте се преборили. Не влизайте в пререкания със силните на деня. Точно днес не провокирайте шефовете и не се опитвайте да играете лидерска роля. Вероятно е да ви използват като щит и меч на чужди интереси. Увеличете дистанциите.

Риби
20 февруари – 20 март
Ще бъдете добре, ако в момента играете ролята на риба прилепало, ако действате заедно със силните на деня, които ще поемат част от удара. Действията ви под нечия шапка и юридическа защита ще ви спестят време, нерви и пари. Не правете опити да се доказвате самостоятелно и на всяка цена. Не претендирайте за много, особено ако ви предлагат лесни печалби. Сънищата ви са показателни. В тях е посочен проблемът и начинът да го разрешите. Доверете се на инстинктите, смирете страстта и желанията. Предстоят два трудни дни за вас.

COMMENTS

WORDPRESS: 0