Хороскопът

Хороскоп за 26.10.2014 Овен 21 март – 20 април Край на лятното часово време, край на изчакванията, край на несигурността и нежеланието да

Хороскоп за 26.10.2014
Овен
21 март – 20 април
Край на лятното часово време, край на изчакванията, край на несигурността и нежеланието да се решат някои наболели проблеми. Действайте изпреварващо, не споделяйте намеренията си, особено с хора, които могат да се окажат ваши конкуренти в даден момент. Не вземайте окончателни решения, но и не позволявайте да ви отклоняват от целта. Добре е да се пътува, да се видят и уточнят на място спорните въпроси. Ако сте сънували родителите се, това е знак, че е време да започнете да решавате задачите самостоятелно.
Телец
21 април – 20 май
Старайте се да избягвате ангажираност и срещи с хора, които могат да променят решенията и посоките ви на избор. Ден на фатални привличания както в чувствата, така и в бизнес инициативите. Останете си у дома, ограничете контактите и не споделяйте предстоящите си проекти, задачи и намерения. Противопоказно е да се работи в група. Не е ден за отборни състезания. Действа се егоистично и поединично и се обезсмисля трудът на останалите участници. Ако сте сънували нещо объркано, и животът ви може да се обърка.
Близнаци
21 май – 21 юни
За вас предстои тридневен период на ограничения и въздействия. Луната ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца, а Нептун от Риби ще засилва чувството за нереалност в начинания и амбиции. Не е изключено да попаднете под въздействия и влияния. Ще има опити да ви бъде оказван натиск. Партньорите ви увеличават изискванията, а вие погрешно смятате, че ще решите въпроса, като увеличите дистанцията. Неблагоприятен ден за брак и годежи. Връзките са неравностойни, тенденцията е другият да командва.
Рак
22 юни – 21 юли
Не е ден за избор, особено ако ви предлагат да избирате между доброто и злото. Ще има опити да ви влизат в личното пространство и да ви оказват натиск в една или в друга посока. Стойте далече от съмнителни хора, не работете съвместно и не издигайте общи искания. Чрез групата и груповите решения печелят стоящите зад кадър. Препоръчват се тихи семейни занимания, срещи в тесен кръг и отказ от обвързвания с малко познати хора. Не е ден и за нови запознанства, за среща на випуска и подновяване на бизнес контакти.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес Лъвът се очертава като лидер не само сред свои, но и сред чужди. Отговорността ви нараства. Бъдете внимателни и не позволявайте друг да прокарва интересите си чрез вашите действия и изказвания. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. Някой ще бъде изкушен, друг употребен, а трети изобщо няма да усети кой и с какво го е прецакал. Не вземайте прибързани решения и не подтиквайте близките в избора. Постарайте се да се информирате от няколко източника за нещата, които ви интересуват.
Дева
23 август – 22 септември
Ден на мъчителни компромиси. Ще се обвържете неизгодно с хора, които не зачитат желанията и възгледите ви. Нищо важно да не се споделя, особено ако на него ще разчитате за работа и пари, за любов и пътувания. На прага ви застава големият изкусител, който ще ви направи мили очи в желанието да ви употреби. Неблагоприятен ден за брак и подписване на нови договори. Останете си у дома, не тръгвайте с непознати компании и отложете всяка среща, която може да ви ощети и наложи нежелан избор.
Везни
23 септември – 22 октомври
Прекарайте деня в уединение, старайте се да не вземате окончателни решения по никакви въпроси. Проучете нещата и за следващите дни отложете окончателните действия и преговори. Ден за релаксация, по възможност по-далече от всички и от всичко, което може да ви ограничи, притесни и обвърже негативно. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Ден на пасивност и балансирана политика. Не се месете в чуждата работа и не позволявайте да се намесват във вашата. Ден на грехопадението, все някъде ще сбъркате.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден за анализи и проверка. Не разчитайте на чуждото мнение и не защитавайте чужди позиции. Добре е да проверите и тези, на които сте платили нещо да проверяват. Избягвайте злото с всички сили. Десет пъти премислете, преди да предприемете каквито и да било инициативи. Вероятни са скандали с родители и деца. Препоръчват се разходки сред природата и леки разговори, които не засягат болни теми. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Дано знаете какво правите.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден за пътувания и приятелски срещи, стига да не изискват поемането на допълнителни отговорности. Нищо съществено да не се започва, особено ако ви се оказва натиск или действате по принуда. Не поставяйте близките и децата пред избор, който е труден или невъзможен за тях. Стремежът да е към изолация от чуждото мнение, особено ако утре трябва да вземете важно за бъдещето си решение. Може да прекарате деня по-лежерно в пасивност и изчакване. Не си поставяйте тежки задачи в личен и физически план.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на лидерите, които ще направят всичко възможно да подчинят на своето влияние и авторитет групата, в която ще бъдат допуснати или която сами организират. Не поемайте допълнителни ангажименти, които ще ви натоварят и отнемат от свободното време, от обещаните моменти с близките и децата. Изискването е да не се месите в чуждия избор и да не позволявате намеси в своя. Трудно ще се откажете от първото, но с другото ще се справите и ще поставите ограничителни бариери.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден за пътувания, за релаксиращи процедури, които облекчават физически и психически болки. Излезте сред природата, намалете темпото и отговорностите, променете средата, опитайте се да вземете самостоятелни решения по важни за вас въпроси. Всяко отдалечаване от системата, която ви влияе, ще позволи да направите правилен избор. Не споделяйте намеренията си и не търсете съвети от никого, за да не търсите после и отговорност от хората, които са ви помогнали или ощетили. Получените информации да се проверяват.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на фатални привличания, на среща с човека, способен да обсеби личния ви или професионален живот. Бъдете внимателни. Не се включвайте в колективни инициативи, особено ако някой се опитва да манипулира избора на групата. Алкохолът и стимулантите ще работят в посока на всякакъв вид обсебвания. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Подлагайте на съмнение всяко чуждо мнение, не се доверявайте на непознати. Денят е неблагоприятен за сключване на брак и подписване на спогодби.

COMMENTS

WORDPRESS: 0