Граничният полицай, който уби бебе в количка: Започнах да правя сърдечен масаж на детето, но ме дръпнаха и удариха!

Костадин Стоянов, бивш граничен полицай, който уби бебе с колата си в Крушевец след като бе пил и употребявал дрога, даде разяснения пред съда.

Костадин Стоянов, бивш граничен полицай, който уби бебе с колата си в Крушевец след като бе пил и употребявал дрога, даде разяснения пред съда. С изненадващите си твърдения той буквално взриви залата, съобщава „Флагман“.
„Когато слязох от колата почнах да търся детето, защото майката крещеше, че съм го убил. Не го видях. Когато го измъкнаха изпод колата, аз започнах да му правя сърдечен масаж и изкуствено дишане, но някой ме дръпна и удари. Детето още имаше признаци на живот“, каза Стоянов.
Досега нито един от досега разпитаните свидетели, не бе дори намекнал за оказана помощ от страна на Костадин Стоянов. Напротив – според показанията им той през цялото време бил на отсрещния тротоар и водил разговори по телефона.
Днес обаче Стоянов твърдеше друго. По думите му щял да помогне и едва ли не да спаси Красимира, но някой го ударил в гърба. „Съжалявам за случилото се“, каза Стоянов, без да успее да погледне близките на 11-месечното бебе в очите.
Разпитът на Стоянов продължава. Днес трябва да бъдат изслушани и експертите, изготвили 11-те съдебни експертизи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0