Бареков се развел тайно в Брезник

Николай Бареков вече не е женен, съобщава „Мироглед". Според регионалният сайт, той се е развел тайно по взаимно съгласие със съпругата си Евген

Николай Бареков вече не е женен, съобщава „Мироглед“. Според регионалният сайт, той се е развел тайно по взаимно съгласие със съпругата си Евгения в Брезнишкия районен съд. Решението на местните магистрати е от 30 юли тази година. Каква е причината Бареков да се развежда в Брезник не е ясна. Предполага се, че целта му е била раздялата да остане тайна.
Разводът между него и Евгения обаче идва няколко дни, след като на бял свят се появил вторият син на лидера на ББЦ Александър, който е плод на любовта му с Мария Календерска. Николай Бареков и Евгения вдигнаха сватба през 2008 година. Пищната церемония беше в Пловдив. 2 години по-рано Бареков се венча с половинката си пред общината, а после повтори ритуала в църква. На подписа му кумуваше лично Бойко Борисов.
От любовта на Николай и Евгения още преди сватбата се роди Николай младши. След няколко месеца брачно щастие обаче семейството на Бареков започна да се разпада.
От края на юли Бареков вече е напълно свободен. Засега обаче няма индикации за сключване на нов брак между него и майката на второто му дете Мария Календерска.

COMMENTS

WORDPRESS: 0