Симеонов към Борисов: Време е да работим, нека намалим рязането на лентички

Г-н Борисов, искам да помоля Вас и министрите за усърдна работа. Време е да работим. И нека да намалим цялата демонстративност и рязането на лен

Г-н Борисов, искам да помоля Вас и министрите за усърдна работа. Време е да работим. И нека да намалим цялата демонстративност и рязането на лентички. Имате нашата подкрепа за съставяне на правителство. Сега трябва да спечелите и нашето доверие. Това заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов.
С това изказване искам да декларирам, че Патриотичният фронт ще подкрепи предложения кабинет. Основните приоритети на Патриотичния фронт залеганаха в програмата. Прекратяването на участието на антибългарската партия в управлението е основното искане на нашите избиратели. За пръв път това може да се случи, каза още Симеонов.
Той заяви, че е доволен, че партиите са се обединили около идеята за стабилизиране на страната. „Доволен съм , че успяхме да се обединим около защита на нашата граница и ограничаване на раждаемостта на определени групи“, допълни Симеонов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0