Хороскопът

Хороскоп за 06.11.2014 Овен 21 март – 20 април Ден на напредък, лични постижения и рекорди. Съберете екипа, с който работите, проведете сво

Хороскоп за 06.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Ден на напредък, лични постижения и рекорди. Съберете екипа, с който работите, проведете своята творческа или разяснителна кампания, поставете условия, а ако се налага ­ и ултиматуми. Късметът ще ви следва, ще се радвате на материални придобивки, ще сключите изгоден договор и ще осъществите перспективни връзки. В деня преди точното пълнолуние често ни обзема някаква необяснима печал. Обадете се на приятели, които имат проблеми, и ги подкрепете с каквото можете.
Телец
21 апрел – 20 май
Луната навлиза във вашия знак, минавайки през градусите си на финансова екзалтация. В такъв момент някой ще спечели много, друг ще позволи да спечелят на негов гръб, а трети ще се окаже неочаквано с наследство или имотна придобивка. Време е за нови начинания, за сключване на нови договори и преназначения на по-добри и високоплатени служебни позиции. Не си хабете патроните с безперспективни разговори и срещи. Поставете условията си и търсете вариантите, които ще ви осигурят материална стабилност.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на призив. Съберете екипа, проведете сондиращи и изпреварващи разговори в посоката на общия материален и служебен интерес. Добре е да се правят допитвания, да търсите мнението на капацитети, да се вслушвате в думите на близки и приятели и да зачитате избора на тези, на които вярвате и които обичате. Денят ще ви донесе очаквана и неочаквана печалба, възможност да изкачите още едно стъпало в служебната йерархия и да заемете позицията, която заслужавате. Може да се надявате и на неочакван подарък от съдбата.
Рак
22 юни – 21 юли
Ще свършите много добра работа, ще извлечете ползи както от труда си, така и от чуждото безхаберие. Денят носи награда за усилията, издига на силни позиции тези, които умеят да работят и мислят отборно. Ден на тръбача, който свири сбор. Внимателно преценявайте всеки призив, който ви се отправя. Тенденицята е всеки да се насочи към местата и хората, на които държи и от които очаква разбиране, подкрепа и обич. Добре е да сключите нов договор и да подпишете съвместни споразумения. Спазвайте диета и ще отслабнете.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес може да разберете, че без подкрепата на колектива не можете да се справите не само с професионалните, но и с личните задачи. Какво струва един Лъв без свитата си, без армията и хората, които вървят след него? Преди да мислите за себе си, помислете за тези, които винаги ви подкрепят и действат във ваш интерес. Може да изпразните някоя сметка, но със сигурност ще си спечелите надежден партньор и покровител. Денят носи загуби, които ще се превърнат в предимства, ако знаете какво и от кого да го поискате.
Дева
23 август – 22 септември
Един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. Тенденцията е пълнолунието да напълни потребителската ви кошница, да получите изгодни предложения и дългоочаквани покани. Ще се внедрите лесно в престижна среда. Може да станете обект на ухажване в личен и бизнес план. Не отклонявайте предложения, особено от чужбина. Пазарете се за цени на стоки и услуги и до вечерта сключете нови договори. Ще ви се отрази добре всяко нормално физическо натоварване. И в любовта няма да имате пропуски.
Везни
23 септември – 22 октомври
Не е време за колебания. Вземете отговорно и изпреварващо конкуренцията ви решение. Може да сформирате нов екип и да се внедрите успешно на пазара или в нова група по интереси. Всяка инициатива в днешния ден ще се отплаща във времето, ще носи ползи и пари и ще ви свързва с качествени партньори. Да няма магична дейност. Обонянието е на предела. Не слагайте силни парфюми и гримове, за да не отблъснете, вместо да привлечете. Обадете се и обгрижете хора в риск, но сами не рискувайте излишно.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес и утре в хороскопа ви се образува кармичен кръст. Вероятно е да направите непредвидени разходи в желанието си за печалби в бъдещето. Не отивайте в крайности, доверете се на екипното експертно мнение и не взимайте самостоятелни решения, ако от работата ви зависят други хора, нечии отношения и пари. Добре е да се направи крачка напред, но чрез посредници, покровители и роднини. Останете зад кадър, но се опитайте максимално да контролирате ситуацията. Вечерта не оставайте сами, връхлита ви меланхолия.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на печалби и придобивки. Може да заемете позиции, които не са ваши, в желанието да добиете сигурност и материална обезпеченост. Ще ви трябват много усилия да задържите завладените позиции. Не искайте прекалено много, особено в утрешния ден, когато лакомията ще е повсеместна и неконтролируема. Ако днес направите стъпка напред, ако намерите нова работа и спечелите нещо неочаквано, е добре да се окопаете, да се подсигурите и да изчакате по-добри времена за следващи амбиции и претенции.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на печалби и постижения. Не се колебайте да направите крачката, за която работите от доста време. Може да сключите особено важен и преспективен договор. Някой ще извади печалби в момент, когато другите губят и правят необмислени ходове. Ден на чакано и неочаквано повишение и назначение на престижни социални и професионални позиции. Гонете си интереса, поставете условията си и поемете протегнатата ръка. Рекламирайте се и реагирайте на рекламите, които ви интересуват.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Не е ден за пазар, особено ако ще купувате скъпа и луксозна стока и техника. Доверете се на семейното и експертното мнение и не се товарете с непосилни задачи. Днес и утре може и да спечелите допълнителни пари, но те веднага ще бъдат наместени в посока на нуждите на децата, на близки и любими хора. Вечерта ви обзема някаква особена меланхолия. Не посягайте към хапчетата и алкохола, обадете се на доверен приятел и споделете часовете самота. Не се ловете на бас и не реагирайте на нечие изнудване.
Риби
20 февруари – 20 март
Не пропускайте нищо важно в днешния ден. Ще имате късмет при сключване на нови договори, ще ви предлагат изгодни условия в бизнеса и в партньорските отношения. Може да изиграете определяща роля и в чуждите печалби. Всичко предприето ще носи постижения и слава, ще привлича кръг от доверени и качествени хора, с които може да започнете или да продължите съвместно. Ден на призоваване и със силата на мисълта. Не е все едно кой ще ви посети, кой ще се отзове и кой ще застане до вас.

COMMENTS

WORDPRESS: 0