Хороскопът

Хороскоп за 06.01.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на напредък и постижения. Бавно и полека всичко си идва на мястото. Действайте с разбиране

Хороскоп за 06.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на напредък и постижения. Бавно и полека всичко си идва на мястото. Действайте с разбиране и такт, без вземане на определена страна в спора. Денят се свързва с душата, с желанието да се постигне съгласие чрез взаимни компромиси. Ден, в който лесно може да се организират съвместни инициативи, да се впрегнат несъвместими до момента хора и идеи в общ проект, който да ни изведе от кризата. Може да се очакват промени и размествания в позиции и коалиции. И на работното ви място ще има рокади.
Телец
21 април – 20 май
Очакват ви спънки и недоразумения. За да постигнете каквото сте намислили, е добре да се включите в нечия програма и бизнес инициатива, която максимално се приближава към вашата. Не се опитвайте да играете определяща и водеща роля. Направете всичко възможно да балансирате всяка ситуация, да разпределите ролите, да дадете предимство на партньори, доказали лоялността си във времето. Личната амбиция нека остане встрани, за да не попречи на общите цели и задачи. Не си нарушавайте спокойствието.
Близнаци
21 май – 21 юни
И ако в предните дни не сте могли да намерите общ език с колеги, шефове, приятели, политически и бизнес партньори, днес това може да стане с лекота. До 8-и на обед ще постигнете максималното в личните си планове и задачи, стига в днешния ден да проявите дипломатичност, да направите компромис, да изслушате другата страна и да не бързате да налагате мнението си. Действия от позиция на силата ще водят до раздели и конфликти. Протегнете ръка и поемете протегнатата. Така ще е добре за всички.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден с ведра и хармонична енергетика. На никаква цена не си разваляйте настроението и това на другите. Не се препоръчва да влизате в конфликти, да предявявате претенции и да спорите на висок глас. Днес крясъците разболяват. Усмихвайте се повече, направете комплимент. При делови разговори и преговори търсете общата допирна точка, от която нещата може да тръгнат към разбирателство и взаимноизгодни договори. Ако дадете предимство на другия, може да разчитате на компромис по цени на стоки, услуги и доставки.
Лъв
22 юли – 22 август
Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Юпитер. Денят изисква равносметка и уточняване на възможности и позиции. Бъдете лоялни и ще се радвате на дискретност. Ще привлечете с лекота нови съюзници и сътрудници. Успявате да направите приемливи и удобни за околните личните си амбиции и цели. До 8-и може да сключите първите изгодни договори за годината. Да не се убиват птици и мечти. Постарайте се да вдъхвате увереност в сърцата на колеги, близки и приятели.
Дева
23 август – 22 септември
Днес печелят хората, свикнали да действат и играят екипно, да се съобразяват с чувствата, амбициите и интересите на околните и да приемат като свои техните желания и изисквания. Проведете общи събрания. С лекота ще се договорите и синхронизирате позициите си. Тих, ведър и спокоен ден, не вредете и не рушете, търсете начин да намерите общ език с важните за вас хора. Добре е да се обсъждат взаимни проекти, да се разпределят бъдещите задачи и отговорности. Подписаните до 8-и договори ще са дълготрайни.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на равнопоставеност. Не започвайте с претенциите на работното място. Търсете начин да се разберете с тези, с които преди празниците сте имали конфликт или нещо сте делили. С една блага дума и жест на внимание ще спечелите повече, отколкото в миналото с натиск. До утре правите важна крачка напред, получавате отдавна чакани права, предимства и повишения. Оказвате се точният и нужният човек за новите шефски проекти. Действайте дипломатично и ще се радвате на изгодни предложения.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Важното за деня да се свърши в първите часове на работното време. След това постепенно губите позиции, позволявате да ви изместят и игнорират. Днес и утре съдбата дава предимства на лъвовете в бизнеса и във властта. В работата ви се оформят съюзи, които може да ви притиснат и поставят в подчинено положение. В днешния ден е от особено значение да се привлекат съюзници, да не се работи и действа поединично и в опозиция.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Денят дава възможност за публични изяви, за доминиране в колегиални и шефски задачи и мероприятия. Стъпвате на една по-стабилна позиция, която в бъдеще ще трябва да защитите с много повече професионална ангажираност и оставане след работно време. Денят изисква и налага равновесие и хармония на всички нива. Съветът е да не отивате в крайности, защото така или иначе в бъдеще ще се отметнете от прибързано взетите решения и заявените на инат позиции. Придържайте се към общоприетото поведение.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят ще мине много по-спокойно, ако не се държите безцеремонно към околните и се опитате да разберете гледната точка на хората, с които работите и контактувате. Старайте се да не си нарушавате спокойствието, да не влизате в разправии и да обтягате отношенията на работното място. Ще постигнете много повече с усмивка и разбиране. Заемете се с дейности, свързани с почистване и разчистване. Сега е моментът да се изхвърлят ненужните вещи от дома и на работното място. Служебната амбиция оставете за утре.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Родените в първите дни на зодията ще се почувстват в изолация, ще се наложи отново да извървят пътя към сближаването с колеги, приятели и бизнес партньори. Може да се отложат пътувания или да се наложи да заминете в неочаквана посока. Днес кръвта се обновява, време е да се обновят старите връзки, да се потърсят почти забравените във времето приятелства и да се постави едно ново начало в интимността. Не влизайте в коалиции и не вземайте страна в спорове.
Риби
20 февруари – 20 март
Не позволявайте да ви включват в спорове, да ви карат да защитавате една или друга страна и позиция. Ден на балансираната политика, дори и в голямата политика. Дайте възможност на всеки, който зависи от вас, да изкаже мнението си, да се защити и оправдае постъпките си. Подхождайте с презумпцията за невинност дори и към хора, които чувствате, че ви лъжат. Нещата в момента не са такива каквито са, утре ситуацията ще се промени, истината ще се окаже друга. Не давайте окончателни отговори и становища.

COMMENTS

WORDPRESS: 0