Хороскопът

Хороскоп за 09.02.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на орела. Време е да огледате и да набележите целите, да не избързвате и добре да се прицел

Хороскоп за 09.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на орела. Време е да огледате и да набележите целите, да не избързвате и добре да се прицелите. Всяко разфокусиране в странична посока ще пречи за постигането на важни и желани цели. Концентрирайте се над най-важното, не се опитвайте да оправяте света и проблемите на другите, а се насочете към работата и дейностите, които ще ви осигурят пари и защити. Ден за гладуване и духовно прозрение. Пазете очите, не стойте дълго пред компютъра. Губи се лесно енергия, екстрасенси да не лекуват.
Телец
21 април – 20 май
Не пропускайте този ден. Имате шанс да направите важен скок в работата и бизнеса, да поставите условията си, да спечелите предимства и да си осигурите по-добра база за лично и професионално развитие. Явете се на изпити и конкурси, не отлагайте това, което може да свършите днес при по-добри условия и оферти. Не се съмнявайте в себе си. Лесно ще се справите с проблемите, с поставените от шефовете и от живота задачи. Може да получите неочаквано помощ и защита в труден за вас момент. Действайте изпреварващо.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес взимате важно решение, отхвърляте забрани и тръгвате напред. Не се съмнявайте, че ще преодолеете бариерите, които някой друг или сами сте изградили във времето. Добре е за делови срещи, за огледи и даване на становища по важни за вас или за работата ви проекти. Не се съобразявайте с тези, които винаги ви спират и ограничават. Този ден изисква остър поглед върху всяка ситуация и взимане на бързи и отговорни решения. Не позволявайте някой друг да действа вместо вас или от ваше име.
Рак
22 юни – 21 юли
Труден ден за родените около 10 юли. Изисква се да взимате важни решения, да се концентрирате над дела и начинания, които не търпят отлагане и от разрешението им зависи бъдещата ви работа, сделките и партньорските връзки. Набележете целите и ги реализирайте една по една. Ако тръгнете да оправяте всичко наведнъж, ще се объркате и нищо няма да постигнете. Пътят ви е като бягане с препятствия, но с методични и целенасочени действия много може да се постигне. Не товарете кръста и бъбреците.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес няма невъзможни неща, както и незначителни такива. Всичко предприето ще носи пари и предимства, ще ви отрежда важно място в бизнеса и в политиката, ще привлича търсените партньори и ще дава възможност да разгърнете личния си потенциал. Разбира се, че ще има и пречки, ще се появят неочаквани задръжки и проблеми, които ще решите в движение. Една немалка част от тях оставете на екипа си, на семейството и децата. Нека всеки опита да се изяви и даде своя принос към успеха. Не подрязвайте крилата на младите. Спомнете си младостта.
Дева
23 август – 22 септември
Ден за важни делови и лични начинания. Опитайте да изкачите висок връх, да вземете изпит, да се явите на конкурс, да покажете какво можете и знаете. Преградите са лесно преодолими, отношенията ви с шефове и партньори навлизат в решителна фаза, при която не бива да оставяте само другия да определя правилата. Поставете условията си, дайте заявки и определете цени по договори и проекти. Един изтощителен ден, в който много може да се постигне и уреди. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ако искате да успеете в днешния ден, трябва да гоните неотклонно целите си, без да се съобразявате с околните. Такъв подход ще си позволят малцина, защото всички сме затънали до гуша в зависимости, заеми и проблеми, притискащи ни към дъното и затварящи ни в черупките. Ще видите как около вас някой израства, поема отговорност и си гони интереса. Може да го използвате като ракета-носител или да се поучите от действията му. Най-трудно се преодоляват преградите в самите нас, но всеки трябва да опита.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Освобождава се огромен енергиен потенциал. Действайте активно в посока на личния си интерес. Не се съмнявайте, че ще се справите с всеки проблем, с всяка поставена задача, дори и с тази, целяща да ви изпита в непривична среда и положения. Ще се наложи да се справяте и с неуредени законови положения. Не протакайте явяването пред комисии и инстанции. Още утре ще получите подкрепата, която отдавна очаквате. Вечерта си поръчайте сън.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден за активни действия, за преход в нова среда, за подаване на молби и декларации, за среща с потенциални партньори и спонсори. Не се страхувайте да излезете от рамките на ограниченията, които времето и позициите ви в обществото са ви наложили. Бъдете избирателни във връзките, свършете най-важното, подредете приоритетите и не забравяйте какво сте обещали на близките и децата. Имате шанс да заемете овакантени места, да покажете интелект, ум и мускули. Не е време за притеснения и извинения.
Козирог
22 декември – 20 януари
Поставете началото на преговори и проучвателна дейност, които до няколко дни ще ви наредят сред победителите, ще ви осигурят престижно работно място и адекватно заплащане. Концентрирайте се и действайте методично в посоката, в която имате интерес или вече сте получили адмирации. Не очаквайте всичко да мине гладко. Това са част от спирачките на днешния ден, но който действа неотклонно в избраната посока, ще се похвали с постижения и личен рекорд. Здравето е нестабилно, не стойте дълго пред компютъра.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Този ден ви дава възможност да яхнете вълната на успеха, да сърфирате успешно дори и в места и позиции, в които сте новаци или се чувствате не дотам желани и подготвени. Ще се учите в движение, така че не се отказвайте, проявете амбиция и хъс, явете се на конкурси, поставете условията си и дайте всичко от себе си. Енергийният ви потенциал е на ниво, но това не значи да го изразходвате за маловажни неща. Време е да подредите приоритетите и да вървите напред. Само не се възгордявайте.
Риби
20 февруари – 20 март
Ако днес направите нужните заявки и покажете какво в действителност искате и към какво се стремите, може да очаквате още утре напредък и подкрепа дори и от неочаквани хора и позиции. Не се съмнявайте, че ще се справите с всеки проблем, стига най-после да започнете да го решавате, да съберете сили да кажете какво точно искате и от кого. Днес няма маловажни неща, но при вас всичко може да се реши с един удар и жест, с едно отдавна подготвено начинание или признание, което ще отприщи късмета и дейността ви.

COMMENTS

WORDPRESS: 0