Валери Симеонов: Атентатът във Франция е търговска акция, никой не чете „Шарли ебдо“

Изданието "Шарли ебдо" преминава границите на добрия тон и допуска гаври. Аз не мога да се отъждествявам със списание, което е фалирало няколко

Изданието „Шарли ебдо“ преминава границите на добрия тон и допуска гаври. Аз не мога да се отъждествявам със списание, което е фалирало няколко пъти. И ще видите след половин година какъв ще му бъде тиражът. Това коментира пред bTV съпредседателят на „Патриотичния фронт“ Валери Симеонов.
Възможно е да има някаква употреба на дрога преди атентата, но не трябва да търсим причина в „Ал Кайда“ или в някакви дълбоки неща. Става дума за емоционална реакция, коментира още Симеонов. Той е категоричен, че не може с всичко да се гавриш. Може ли някой да се гаври с вашите деца и вие да стоите безучастен?! Не харесвам карикатури, където изпъкват грозни и уродливи персонажи, казва депутатът.
Никой не го чете, то има малък тираж. Всичкото това е една търговска акция“, смята Симеонов. Той определи френските служби като некадърни и неадекватни, тъй като не хванали живи терористите, за да разберат кой е първоизточникът на атентата.
С убийството френската полиция хвърли завеса върху всичките си пропуски, които е направила до момента, посочи депутатът.

COMMENTS

WORDPRESS: 0