Хороскопът

Хороскоп за 06.02.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на виното и камбаната. Очаквайте новини, които ще ви накарат да почерпите, да направите нео

Хороскоп за 06.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на виното и камбаната. Очаквайте новини, които ще ви накарат да почерпите, да направите неочаквани декларации и изповеди. Предприетото днес ще помогне да излезете на предни позиции в бизнеса и в обществото, ще позволи да елиминирате конкурент и да привлечете спонсор. Родените около 10 април вадят най-голям късмет от днешните си връзки и делови отношения, но в любовта може да направят грешен ход. Не прекалявайте с алкохола, прекарайте си добре, веселете се, но увеличете самоконтрола.
Телец
21 април – 20 май
Бъдете внимателни. Днес Слънце и Юпитер образуват точна опозиция, която ще засегне особено болезнено родените около 5-10 май. Може да попаднете под ударите на закона или да влезете в нерегламентирани отношения, от които в бъдеще ще имате само неприятности. Денят е важен за новите ви начинания, стига да са обмислени добре и най-важното съобразени със закона и с партньорите ви в работата и в живота. Освобождава се залпово неконтролируем енергиен потенциал. Тази вечер бъдете сред свои.
Близнаци
21 май – 21 юни
Родените във втората декада ще се окажат притиснати и притеснени, особено ако заемат отговорни, но зависещи от друг позиции. С лекота придобивате вътрешна свобода, която ще ви накара да действате фриволно и да казвате неща, които сте си забранили да коментирате. И независимо че това е най-добрият ден за предложения и брак в този месец, вие може да получите неприятни откази или да се наложи да се оправдавате за минали и настоящи забежки. Тази вечер и алкохолът не е добър съюзник и съветник.
Рак
22 юни – 21 юли
Денят е благоприятен за нови начинания, за подновяване на връзки и преподписване на договори. Един от най-хубавите дни за сключване на брак по любов. Поради ретроградно движещия се Меркурий в по-добра позиция са тези, които се обвързват не за пръв път и може би не и за последен както в личните, така и в деловите връзки. Тенденцията е и най-приятната компания да залитне в неприятен пиянски запой тази вечер, затова увеличете самоконтрола, за да не кажете и направите нещо, за което да съжалявате.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес Слънцето е в точна опозиция на Юпитер от вашия знак. Не е изключено този аспект да противопостави големите авторитети един срещу друг, да задвижи манипулативен подход както на работното ви място, така и у дома. В най-притеснителна позиция може да се окажат родените около 6 август, който да не забравяме, че е денят на бомбата. Тенденцията е да се хвърлят бомби и в политически план, да се очернят едни и да се афишират други. Новите ви инициативи ще привлекат чуждите погледи и дано да е за добро.
Дева
23 август – 22 септември
Днес един ще плаче, друг ще се смее, а вие може да наблюдавате театъра отстрани. Очертават се падения и възходи както в управлението и политиката, така и в отношенията ви с близки и партньори. Не е изключено ваш покровител да се издъни, с което да ви донесе лични и парични неприятности. Празничната еуфория тази вечер ще отприщи неподозирани чувства и страсти. Ако не направите скоро предложение на любимия, не е изключено друг да ви го отнеме. Денят е много благоприятен за годежи и брак.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на забави, не е все едно в каква компания ще попаднете. Лесно се отива в крайности, чувствата заслепяват разума. Денят е благоприятен за обвързвания и брак, но в утрешния ден може да се събудите до съвсем непознати хора, ако сте злоупотребили с алкохола. Ще се почувствате силни, знаещи и можещи, а ако това не се покрива с действителността, ще направите крачка в грешната посока. Всичко добре премислено, преценено и съобразено със закона ще има успех. Ако сте сънували приятен сън, очаквайте победи.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ще намерите нужния отдушник и решението на наболял проблем. Спазвайте закона. Слънце и Юпитер гледат в аспект на чук и наковалня родените около 6 ноември. Не е изключено да попаднете под ударите на закона, да научите за предателства от приятели и съпартийци. Случващото се днес ще покаже на кого може да разчитате и от какво трябва да се пазите. Денят е благоприятен за обвързване, но при вас това ще стане едва след днешните скандали и раздели. Не вземайте решения в състояние на афект.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес съдбата завърта големите колела и кара малките направо да изхвръкнат от орбитите си. Ако сте на висока позиция, очаквайте промени, ако сте в подчинено положение, очаквайте натиск и ограничение на материални и лични възможности. Денят освобождава експлозивно и неконтролируемо огромен потенциал, който може да удари не където трябва, да разстрои много връзки и съдби. Предстоят рокади, за които някой ще почерпи, а друг ще си поплаче. Но на финала всички някак ще се почувстваме ощетени и унизени.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят ви връща изгубени позиции, пари и права, дава възможност да разгърнете потенциала си в нова посока и на нова работа. Вероятни са повишения. Асансьорът на служебната активност ви води към върха. Всяка ваша инициатива ще се отплаща във времето, ще носи лично удовлетворение и печалби. Разкрепостете се, обадете се на тези, от които очаквате подкрепа и жестове на внимание. Може да се окаже, че взаимно ще си помогнете в труден момент и ще осъществите изгодна бартерна сделка.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден на открит и прикрит натиск. Юпитер от знака на Лъва е в точна опозиция на Слънцето от Водолей. Ще изпитвате големи натоварвания, ще се съобразявате с претенциите на тези, от които сте си позволили да зависите. Хора с власт и позиции в обществото ще манипулират големи групи хора с приетите закони. Отхвърлете потискащото положение. Може да започнете дело и да увеличите претенциите към длъжниците си. Някой ще си поиска и това, което му дължите. Спазвайте правилата и закона.
Риби
20 февруари – 20 март
Ако сте сънували неприятен сън, това е знак, че е дошло време да решите наболелите проблеми и да изпълните това, което сте обещали. Денят противопоставя шефа и господаря на подчинените му, които ще се обединят в група. В местата на груб натиск или насилие ще се отвърне подобаващо. Насочете усилията си повече към любовта и взаимността. Сключените днес бракове ще са покровителствани от висшата любов. Вероятно е да направите опит да излезете от привичната си среда. Не се доверявайте на всеки, намалете алкохола.

COMMENTS

WORDPRESS: 0