Борисов при патриарх Неофит: Без „Началника“ нищо не можем да направим

Вчера имахме честта и радостта да посрещнем Негово превъзходителство г-н Бойко Борисов в Софийската Света митрополия. Имахме сърдечен, откровен р

Вчера имахме честта и радостта да посрещнем Негово превъзходителство г-н Бойко Борисов в Софийската Света митрополия. Имахме сърдечен, откровен разговор с много добри резултати. Това каза патриарх Неофит по време на протоколните кадри преди днешното заседание на Министерския съвет. „В началото на новата година това и за нас беше насърчение, а и вярвам, както го изрази господин министър-председателят, духовна радост и подкрепа, особено след като толкова храмове са били реставрирани с негово участие и радвайки се на това, което е постигнато. Благодаря ви от сърце за стореното за Светата ни църква. Да се помолим за успех през новата година и благословени усилия за благото на нашето отечество, на Светата ни църква и на прекрасния ни народ“, каза още патриарх Неофит. След това той отправи молитвени слова за успешна година.
„Благослови добрите намерения на тези твои раби и им помогни в предстоящата им работа мъдрост и умение, та лесно и успешно да вършат своята работа и да й дават добър край“, каза още в молитвата си патриарх Неофит.
„Да благодарим на патриарха, както прочете, без „Началника“ нищо не можем да направим“, отвърна Борисов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0