Родителите на Бербатов се развеждат

Родителите на футболната легенда Димитър Бербатов се развеждат. Иван Бербатов е решил да сложи край на 34-годишния си брак със съпругата си Мар

Родителите на футболната легенда Димитър Бербатов се развеждат.
Иван Бербатов е решил да сложи край на 34-годишния си брак със съпругата си Маргарита, съобщават от местния вестник „Струма“.
Двойката живее отделно в различни градове от много години и всеки има свой личен живот. Сега 55-годишният Иван е подал молба за развод. Майката на Димитър Бербатов обаче била против, тъй като считала, че не всичко е изгубено и нещата са поправими. Това е посочила Маргарита в отговора на исковата молба на съпруга си при размяна на съдебните книжа.
Първото заседание по развода е било насрочено за вчера, но е отнело не повече от 5 минути. Благоевградският съдия Вера Янева-Коева не е дала ход на гражданското дело, тъй като ответницата не е била редовно призована. През последните 6 месеца призовкарите не са открили Маргарита Бербатова на адреса й на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“. Поради тази причина бракоразводният процес е отложен за догодина.

COMMENTS

WORDPRESS: 0