Черния Роди: Този път няма да съм изкупителна жертва, никога няма да се върна в България

Обвиненият като ръководител на банда за „убийства" Радослав Калчев – Черния Роди изпратил писмо до сайта "Афера" вероятно от чужбина, където се

Обвиненият като ръководител на банда за „убийства“ Радослав Калчев – Черния Роди изпратил писмо до сайта „Афера“ вероятно от чужбина, където се намира. Черния Роди бе обявен за „килър“ след акция на МВР.

Ето го и писмото на Радослав Калчев – Черния Роди:

„Не знам откъде да започна този имейл, просто не мога да повярвам какво ми се случи. Не знам как да обясня, че нямам нищо общо с тези неща, които чух по мой адрес.
Ще започна от 2006 година, когато ме хванаха с хероин. Да, бях виновен, хора ме помолиха да им помогна и аз им свърших услуга. И до ден днешен тези хора са на свобода и не са спрели да се занимават с това. Тяхната цел беше да ме подложат и успяха. Този път за първи път ще упомена имена, след толкова години мълчание.
Веско Жеков и Янко Колев срещу сумата от 5000 лева, платени на Емо Михайлов (бивш шеф на БОП – Варна) и Досев (бивш зам-шеф на БОП – Варна), бяха дадени за да ме задържат и да прехвърлят цялата вина на мен. Бях виновен, признах си, и излежах присъдата си.
След това, покрай случая с Данов, ме набедиха за организирана престъпна група с наркотици. И там без доказателства, само по показания на Веско Жеков и Янко Колев, и лежахме с Данов в затвора, което е пълно безумие – Данов и наркотици. Признаха ме за виновен, заради Веско Данов, защото той сключи споразумение и се призна за виновен. Излежах и тази присъда. От 5 години живея нормален живот, имам бизнес (внасям автомобили) и имам свидетели.
Хора без чест, достойнство и скрупули, и хора, които са вечни свидетели срещу мен – това е пълна лудост.
Този път вина нямам и никога няма да се върна в тази държава. Този път изкупителна жертва няма да съм, колкото и удобен да съм на някои хора за това.
Имам много неща да казвам, но всичко ще кажа когато му дойде времето.
Изкарахте ме супер мафиот, най-лошият човек в страната. Никаква група не ръководя. Не познавам тези лица, освен Николай, покрай Чубака. Вижте как живее Чубака – без пари и кола, с малко дете, и пари за ток няма. За какви убийства говорите?
Пак подчертавам категорично – не съм замесен в нищо от това, в което съм обвинен, подложете ме на детектор на лъжата.
Такива мръсни неща, които се изказаха за мен…
Питайте хора, които ме познават дали някой е казал нещо лошо, освен тези наркомани Жеков и Янко. Не спряха да се оглеждат в мен – изкупителната жертва на държавата и правителството станах.
Засега това мога да кажа.
Много истини не знаете госпожо разследващ полицай и господин прокурор. Този път няма да мълча! Ще се боря докрай за да се разбере, че вина нямам!

Роди

COMMENTS

WORDPRESS: 0