Мая Манолова: Плащам си кредитите, макар че никак не е приятно

Плащам си кредитите, макар че никак не е приятно. Да, и аз като почти всеки български гражданин, имам кредити. Като адвокат в крайна сметка прец

Плащам си кредитите, макар че никак не е приятно. Да, и аз като почти всеки български гражданин, имам кредити. Като адвокат в крайна сметка прецених, че по-добре е да вземеш кредит и да го плащаш, отколкото да отлагаш осъществяването на една идея. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от БСП Мая Манолова.
Манолова предвижда да внесе закон за частния фалит.  Депутатите в парламента, в това число и ГЕРБ, вече подкрепиха на първо четене нейно предложение за промени в Закона за частните съдебни изпълнители.
„Вчера постигнахме много голяма победа, която е на гражданите, срещу монопола и частните съдебни изпълнители – срещу банките, топлофикациите, мобилни оператори, които събират вземанията си с частни съдебни изпълнители“, заяви Мая Манолова.
Въпреки подкрепата за Закона за частните съдебни изпълнители на първо четене, Манолова подчерта, че от ГЕРБ са отхвърлили промените в ГПК.

COMMENTS

WORDPRESS: 0