Валери Божинов: Не обичам Николета!

Валери Божинов проговори открито за раздялата си с плеймейтката Николета Лозанова. Футболистът сподели, че всичко вече е приключило и не я обича

Валери Божинов проговори открито за раздялата си с плеймейтката Николета Лозанова. Футболистът сподели, че всичко вече е приключило и не я обича. „След като стигнахме до решението за раздяла, очевидно е това. Аз не мога да бъда с човек, когото вече не обичам“, откровен е той в интервю пред в. „Всеки ден“.
„Няма значение каква е причината. Тя касае единствено нея и мен. Никога няма да кажа публично и една лоша дума срещу Николета. Тя е майка на моето дете – прекрасната Никол, подари ми десетки щастливи мигове. Но просто всичко между нас вече свърши. Не знам защо на раздялата ни се гледа като на някаква невероятна световна сензация“, завоалирано отговаря Божинов на въпросите.
„Държа да уточня, че не аз съм източникът на материалите за раздялата ни. Но притиснат от различни слухове и хипотези, бях принуден да изляза с официално съобщение. Да, с Николета взехме решение да се разделим“. Божинов разкри, че още няма подадени документи за развод, но скоро и това ще се случи. „Още не съм подал молба за развод. Това предстои. Предполагам, че ще разтрогнем брака си по взаимно съгласие“, казва Валери. „Няма да тръгна никога на война с жената, която толкова съм обичал и която ме дари с дете. По същата причина никога не съм говорил и срещу Алисия…“, категоричен е футболистът, като отказва да разкрие дали има нова жена до себе си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0