Депутати от БСП застанаха срещу Миков

Бивши министри, Мая Манолова и Кирил Добрев са групата, която открито демонстрира пренебрежение към Михаил Миков, коментираха възмутено източниц

Бивши министри, Мая Манолова и Кирил Добрев са групата, която открито демонстрира пренебрежение към Михаил Миков, коментираха възмутено източници от „Позитано“ пред „24 часа“.
Лагерът отказвал да се съобразява с наложения от новия лидер на БСП стил на работа и непрекъснато го атакували. Някои свързват част от членовете на „подривната група“ със Сергей Станишев, който обаче в последния месец не демонстрирал никаква активност сред своите. Нещо повече – пред партньори в Брюксел при съставянето на българското правителство Сергей Станишев категорично отказал да лобира за евентуален съюз с ГЕРБ, тъй като „нямал вече контрол в БСП“, както обяснил пред германски политици.
Бившият военен министър Ангел Найденов и колегата му Драгомир Стойнев твърдо застават срещу Михаил Миков.
Вероятно цялата група вижда себе си като евентуални лидери на БСП, тъй като всички очакват по-драстични промени на „Позитано“, подозира източникът ни от „Позитано“. Той смята, че „скромната“ парламентарна група на БСП прави стратегическа греша, оформяйки лагери на влияние, тъй като това няма да помогне за излизане от кризата, в която партията попадна след управлението на кабинета „Орешарски“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0