Михаил Миков: Заявих нашата позиция, че сме в опозиция

Проведохме среща с г-н Борисов, на която обсъдихме развитието на консултациите в последните седмици и перспективи пред възможностите за формиран

Проведохме среща с г-н Борисов, на която обсъдихме развитието на консултациите в последните седмици и перспективи пред възможностите за формиране на стабилно правителство. Заявих нашата позиция, че сме в опозиция и това се определя от резултатите, които постигнахме на парламентарните избори. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков след проведената среща с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.
 „Заявих, че ще бъдем достатъчно отговорни и конструктивни по отношение на тежките проблеми, които стоят пред страната и за които е необходима проява на отговорност от всички политически сили, независимо дали са по-големи или по-малки“, добави Миков.
„Високо оценявам споделените позиции по различни въпроси, свързани с банковата система, енергетиката, състоянието и изпълнението на държавния бюджет и се договорихме, че в бъдеще ще продължим да обсъждаме откровено, конструктивно решенията за различни тежки проблеми“, посочи той.
„Още веднъж искам да изразя изключителното си задоволство от откровеното поставяне на въпросите и търсенето на пътища за тяхното решаване“, каза още Михаил Миков.

COMMENTS

WORDPRESS: 0