Майката на Бареков се обадила на Росен Петров и се разплакала. Той: Обещах й да запазя честта му!

Искрено се надявам напускането ми на ББЦ да не протече в типичния стил за напускането на тази партия и да не стават скандали, обвинения, нападки

Искрено се надявам напускането ми на ББЦ да не протече в типичния стил за напускането на тази партия и да не стават скандали, обвинения, нападки.
Аз ценя много майката на Николай Бареков. Тя ми се обади вчера и се разплака. Аз й обещах да запазя честта му.
Никога не съм бил дясна ръка на Бареков. Той сам си е дясна и лява ръка. От доста време нямам контакт с него. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Росен Петров, който обяви, че напуска България без цензура. Не съжалявам за нищо. Не се чувствам нито употребен, нито излъган. Николай Бареков си е Николай Бареков. Не съм го напуснал, защото вече няма пари в партията. Аз се присъединих към ББЦ заради кауза. Българската политика не е за девици. Последният път, когато разговарях с Бареков беше на 6 декември, за да му честитя празника.
Преди ББЦ беше антисистемна партия, сега вече сме системна партия. За мен парламентът е нещо ново и изпитах стрес. Отвън нещата изглеждат по един начин, но вътре е съвсем различно. Политиката е въпрос на компромис, обясни Петров. Аз съм в опозиция, защото гласувах срещу бюджет 2015. За мен той не е добър бюджет, но това не означава, че на кабинета не трябва да се дадат 100 дни толеранс. Надявам се да остана в приятелски отношения с Бареков. Всичко зависи от него. Пак ще повторя, че никога не съм му бил дясна ръка. Ясно е откъде са дошли парите за кампанията на партията. Предполагам, че ги е получил от Цветан Василев, нали е работил в TV7. Реших да напусна партията преди около месец. Писна ми от скандали. Като видях Ана Баракова и пропуших. Това е една голяма наша грешка. Николай не трябва да знае кой в 13 в Пловдив, но някой трябва да знае и да носи отговорност. Няма скандал. Просто явно вече не съм нужен на тази партия. Парламентарната група работи добре според мен, завърши Петров.

COMMENTS

WORDPRESS: 0