Погребват Цецо Мустанга до дядо му

Жителите на Куртово Конаре, където е израснал Цветомир Никитов - Цецо Мустанга, са потресени от самоубийството му. 24-годишният младеж, който вч

Жителите на Куртово Конаре, където е израснал Цветомир Никитов – Цецо Мустанга, са потресени от самоубийството му. 24-годишният младеж, който вчера през нощта скочи от петия етаж на пловдивския си дом, ще бъде погребан утре в селото до дядо си Цветан. Възрастният човек се споминал миналата година.
„Не можем да повярваме, че Цветомир сам е сложил край на живота си. Идваше често в Куртово Конаре при баба си. Караше скъп черен мерцедес, но не парадираше с богатството на семейството си“, коментират в Куртово Конаре. Цялото село се кани да отиде на погребението на Цецо. Родителите му – Стефан и Маргарита, са уважавани от местните, тъй като на много хора са помагали. Започнали търговия с млечни и месни продукти през 90-те години и бизнесът им бил процъфтяващ. Притежавали голям склад на Брезовско шосе в Пловдив.
В Куртово Конаре подозират, че някой може да е бутнал Цецо. От полицията обаче са категорични, че става въпрос за самоубийство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0