Ахмед Доган получи дрон като подарък за рождения си ден от депутатите от ДПС

Депутатите от ДПС отново успяха да изненадат почетния председател на партията Ахмед Доган с оригинален подарък за 61-вия му рожден ден - дрон, п

Депутатите от ДПС отново успяха да изненадат почетния председател на партията Ахмед Доган с оригинален подарък за 61-вия му рожден ден – дрон, пише „Преса“. Летящото устройство, задвижвано с дистанционно, е снабдено с камера, за да може да прави снимки. То е поръчано по интернет сайт, а стойността му е малко над 3 хил. лева. Снощи рожденият ден бе уважен от народните представители, областните координатори и най-близките приятели на Доган.
Почетният председател на ДПС получи още стихотворение за рождения си ден. След посланието на младежката организация на ДПС до Доган, в негова чест в няколко групи на партията в социалната мрежа „Фейсбук“ беше публикувано на турски език и стихотворение.
„Да е честит рожденият ден на скъпия наш лидер – доктор Ахмед Доган“, пише потребителят Habil Kurt в страницата на ДПС –  Област Силистра. Той споделя творбата на Емре Бехчет от община Дулово от състезанието „Букет-2013“:
България, България
Тя е моят родина, роден край
и майка Земя, и канари велики!
Аз съм турско чедо на България
За всичко нейно съм готов на саможертва
Тук при нас турска партия се основа
Та разпръсна обич и надежда сред всите турци
Ахмед Доган е нашият председател
Той е който ни обича и тачи!
Турчин е нарекъл тъй ДПС-то
Той ни държи горди срещу тези, които ни омаловажават
Той ни доказва пред тези, които ни отричат
За милиони не бих те заменил, родино моя – България!

COMMENTS

WORDPRESS: 0