Хороскопът

Хороскоп за 25.01.2015 Овен 21 март – 20 април Днес може да ви се случат неприятни неща, особено рано сутринта. Не тръгвайте на път до обед. В

Хороскоп за 25.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Днес може да ви се случат неприятни неща, особено рано сутринта. Не тръгвайте на път до обед. В момента доброто и злото се борят за вас, вкарват ви в тежки ситуации и положения. Родените около 1 април са на прага на тежък житейски избор, който може да им донесе както загуби, така и награди. Основното е да на действате и да не правите избор в състояние на афект. Сутринта на масата не поставяйте неудобни въпроси. Изисква се пределна дипломатичност, за да запазите мира и хармонията в отношенията си.
Телец
21 април – 20 май
Ден на кармични срещи, връзки и ситуации, които ще засегнат болезнено много хора. Това, което сте предизвикали с чувства или безчувствие се връща като бумеранг. Вероятни са неочаквани размествания в живота, обаждания, които ще ви накарат да заминете или да се върнете, да направите скок в нова житейска посока и да промените отношенията си с околните. Не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и не искайте повече. Сънищата ви намекват за това, което трябва да се приключи.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на рокади, пластовете в отношенията с околните се разместват. Правите крачка към един и се отдалечавате от друг. Ден за прошка, лесно се усвоява енергия от космоса. Ако намерите място, позволяващо спокойна концентрация, може да си изясните това, което в миналото е останало недоизяснено. Вечерта ще ви се обадят приятели от чужбина. Ако сами чувствате нужда да поговорите с някого, непременно му се обадете. Ден на жерава, излизащ от облак. Може да се промени към по-добро всяка ситуация.
Рак
22 юни – 21 юли
Тежък и рисков ден, особено ако зациклите в търсенето на вина и виновни. Ден на прошката, на любовта, на желанието да се постигне примирие и разбирателство с близки и приятели, с хора, които са ви на сърце. Ако дадете воля на личното си неудовлетворение и агресия, ще пожънете беди и проблеми, ще рискувате здравето си и положението си в обществото. Родените във втората декада да внимават на пътя, да не тръгват рано сутринта на път и да контролират емоционалните изблици в настроението си.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на възраждане, на важни покани и съобщения, които ще отприщят личния ви ентусиазъм и ще определят една нова посока на бъдещото ви развитие. Обаждат се приятели от чужбина. Сами отправяте покани и предложения, които ще помогнат да излезете заедно от кризата и да осигурите по-добро бъдеще за себе си и децата. Съветът е да не сте прекалено претенциозни. В момента животът ви дава това, което е най-доброто в създалата се ситуация. Ще разберете и нещо, за което в миналото не сте си давали сметка.
Дева
23 август – 22 септември
Днес животът ви се отприщва като пълноводна река. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Може да получите точни отговори на въпросите си, както и необходимата ви подкрепа. Днес много неща ще се изяснят. Не крийте глава в пясъка на напразните надежди, ако съдбата ви дава вариант, осигуряващ повече предимства в работата и любовта. До два дни ще получите дължими пари и услуги, които чакате отдавна. Време е да се отървете от задръжките на миналото и да видите реалността такава, каквато е.
Везни
23 септември – 22 октомври
Един от тежките и рискови дни за родените във втората декада. Не тръгвайте на път рано сутринта, не носете със себе си важни документи, за които нямате дубликат. Не се срещайте и с хора, които с нещо ви притесняват и разконцентрират. Може да вземете грешно решение, да застанете на грешната страна и позиция. Ако мислите за близък, който е далече, непременно му се обадете. Време е да приключите с дела и отношения, които от доста време не вървят. В живота ви ще се появи нов вариант, но по доста болезнен начин.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на телепатичните контакти, на предаването на мисли на разстояние и на едно особено натрапчиво чувство и мисъл насочени към близките ви в чужбина. Следвайте интуицията и непременно се обадете. Може да получите информации, които ще променят плановете и бъдещия ви избор в работата и в любовта. Животът ви дава възможност да приключите и да тръгнете в различна посока. Вероятно е до два дни да се наложат сделки и нови договаряния, които ще освободят пътя пред вас, ще ви направят по-мобилни и защитени.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден за уединение и смирение, за нов прочит и преоценка на ценностите и отношенията. Предстоят  срещи, които може да променят живота ви в положителна посока. Ако непрекъснато мислите за някого, непременно му се обадете. Интуитивно ще доловите какво се случва с близък, с когото отдавна не сте се чували и виждали. Възможно е прозрение за пътя напред и за отношенията, които трябва да се преосмислят и променят. Всичко предприето ще има успех и ще ви вади от зациклени ситуации. Сънищата сочат това, което трябва да приключите.
Козирог
22 декември – 20 януари
Труден ден за родените във втората декада. Вероятни са проблеми на пътя и в отношенията. Действате разконцентрирано. Преди да тръгнете на път, обадете се на хората, за които мислите. Може да се наложи да промените програмата си. Не си позволявайте да роптаете срещу съдбата, на никого не му е лесно. Агресивното ви или потискащо поведение може да подтикне близки и приятели към неблагоразумни крачки и действия. Бъдете пределно отговорни в мисли и дела. Опитайте да изпълните каквото сте обещали.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Провокативен ден. Неща, преобърнати наопаки в живота ви, ще се обърнат на лице. Ще се обадят хора, които са били на важна позиция в миналото ви. Ден, в който с лекота се преодоляват дистанции и разстояния, намира се общ език дори и с тези, с които времето и разстоянията са ви разделили. Не е време за недоволство както към себе си, така и към другите. Приемайте каквото ви се дава и не желайте повече или нещо друго. Възможно е озарение и преосмисляне на ситуации, за които в миналото сте тъгували и страдали.
Риби
20 февруари – 20 март
Днешният ден засилва ясновидството и телепатичните контакти. Разстоянията нямат значение. С някакво шесто чувство усещате какво се случва с близък, който е далече и какви са нуждите на тези около вас, с които проблемите и негативизма са ви дистанцирали в годините. Не се бавете, обадете се на тези, за които мислите. Животът отваря пред вас неподозирани врати и възможности. До няколко дни може да получите дар от съдбата и подарък, който ще ви зарадва. Помечтайте, пожелайте си нещо.

COMMENTS

WORDPRESS: 0