Петко от Лясковец: Аз съм белият Нелсън Мандела

Прокуратурата приключи с изготвянето на обвинителния акт срещу 54-годишния Петко Савов от Лясковец и в началото на новата година той ще застане п

Прокуратурата приключи с изготвянето на обвинителния акт срещу 54-годишния Петко Савов от Лясковец и в началото на новата година той ще застане пред съда. Той е обвинен в убийството на командоса Емил Шарков и в опит за убийство на още петима командоси. Обвинен е и за държане на цял боен арсенал от 4 пушки в дома си.
„На 14 март над 30 барети нападнаха мен и майка ми в дома ни през нощта и искаха да ни убият. При престрелката бях ранен със 7 куршума и съм инвалид 50 %“, пише прочулият се като Кървавия Петко стрелец в две свои писма до медиите. Той е изпратил писмата и до институции и популярни личности с поздрави за най-големите християнски празници – Коледа, Стефановден и Нова година, пише Блиц.
„Светице моя, желая ти крепко здраве, дълъг живот, над 100 години огромно щастие, сбъдване на всичките ти мечти и скоро пак да сме двамата в 300-годишния ни имот. Знай, че няма нищо на света, което не бих направил за теб. Бъди благословена от Бог и горда, че си родила и отгледала мен – Железният боец, Непобедимият воин, Великият саламандър, който огън не го гори, белият Нелсън Мандела, живата легенда на 21 век“, пише Петко.
Той пожелава и на българския народ да може да разпознава истинските приятели и герои и да се бори с корумпираните държавни мижитурки.
„Държавни престъпници излъгаха народа, че съм луд и уж заплашвам някого, и ме атакуваха незаконно и изстреляха по нас над 500 патрона и 100 гранати“, коментира Петко.

COMMENTS

WORDPRESS: 0