Хороскопът

Хороскоп за 05.11.2014 Овен 21 март – 20 април Днес полезните продукти лесно се усвояват. Погрижете се за себе си, не тръгвайте неглиже, ос

Хороскоп за 05.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Днес полезните продукти лесно се усвояват. Погрижете се за себе си, не тръгвайте неглиже, особено ако имате важни делови срещи. Постарайте се да получите предварителна информация в посоката, в която тръгвате. Колелото на съдбата се завърта и с голяма сила ви запраща нагоре към върха на професионалните успехи и славата. Предстоят рокади на работното ви място, които ще засегнат положително амбициозните ви проекти и ще позволят разширение на дейността ви. Действайте активно и без протакане.
Телец
21 април – 20 май
Ако искате утре да се похвалите с победи и постижения, да привлечете важни партньори и да постигнете напредък в работата си, днес трябва да обърнете дебелия край на тоягата, да покажете кой командва в ситуацията и кой трябва да слуша и да изпълнява. До вечерта ще успеете да разрешите важен спор и проблем и още утре да си вземете парите или да направите крачка в нова посока. Кръвта се обновява, мислите се подреждат, тялото ви успява да се справи и с болестен проблем. Вие сте на ход.
Близнаци
21 май – 21 юни
Денят се свързва с пръстена и колелото. Препоръчват се обвързвания и договаряния, които ще завъртят колелото на съдбата в нужната за вас и за амбициите ви посока. Действайте без колебание. Постарайте се да се информирате от няколко източника, да имате очи и уши навсякъде, където е насочен личният ви интерес. Не бързайте да се ядосвате, ако нещата не потръгнат изведнъж. Денят е магичен. Нещо особено ще се случи, което ще ви даде подтик и сила за справяте с проблемите на различни нива.
Рак
22 юни – 21 юли
Родените след 10 юли са в притеснителна позиция, но и те ще намерят пътя към разрешаването на болни и спорни въпроси в този наистина необикновен и изпълнен със събития ден. Кръвта и полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни. Проведете нужните разговори и лечения, които ще помогнат да излезете от професионална и лична криза. Някой може да направи предложение, а друг да намери отдавна търсената половинка. Вървите към сключване на договори, носещи обезпечение и подкрепа още утре.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес при вас всичко важно ще тече гладко, мислите ще са насочени в една наистина перспективна посока и дано действията ви я следват. Нищо важно и отговорно да не се отлага. Моментът е благоприятен за подписване на нов договор, за обезпечение на бъдещата ви работа и връзка в материален и личен план. Време е да намерите съюзници, а ако днес те сами се предлагат, не бързайте да ги отблъсквате с претенции. Този ден може да ви помогне да се освободите от тежестите на миналото и да направите верния ход.
Дева
23 август – 22 септември
Подгответе се за лична и професионална атака, посетете козметичен салон, облечете новите дрехи и се явете в най-бляскавата си визия в местата на личния си интерес. Навлизате в успешен и творчески период, който ще донесе не само материални облаги и възможност за нова работа, но и шанс в любовта. Съдбата завърта своето колело и дава възможност да изплувате от кризата. Тенденцията е днес и утре да се разберете с всеки, към когото сте се устремили с амбиция и любов. Чака ви изгодна сделка и печалба.
Везни
23 септември – 22 октомври
Труден ден за родените след 11 октомври. Ще срещате спънки по пътя си, особено ако отивате някъде неподготвени и неглиже. Бъдете сигурни, че по дрехите ще ви посрещнат, но по ума и предложенията ще ви изпратят. До вечерта ситуацията ще се промени. С голяма вероятност ще разрешите спорни и неудобни въпроси. Ще получите и информация, която ще освети нечии действия, амбиции и намерения, а това ще помогне успешно да се впишете в играта. За утре планирайте съвместни инициативи.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Направете си стройна програма за деня. Опитайте да се срещнете с всички хора, способни да ви подкрепят в професионален и личен план. Ден на голямата сделка, на предложения и покани, които не са за изпускане. До вечерта колелото на съдбата ще се завърти, но за разлика от другите вие ще тръгнете надолу и още утре ще се грижите и ще обезпечавате чужди амбиции и интереси. Време е да се съберете и разберете с важните за бъдещето ви партньори. Сега е моментът да отхвърлите и нежеланите зависимости.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Родените след 11 декември днес може да избият рибата, да направят успешен ход и утре да получат улеснения и неочаквани парични постъпления. Не се колебайте да направите крачка в нова бизнес посока, да уговорите срещи и разговори на различни нива и да си гоните интереса. Ще се справите и със страховете на миналото, които правят някой малък и нищожен да изглежда в очите ви силен и невъзможен за разбирателство. Вероятно е да получите и допълнителна информация, която ви развързва ръцете.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на големи натоварвания и изисквания, особено за родените в последната декада. Нищо няма да ви се даде даром. Ще попадате във водовъртежа на чуждите амбиции и страсти, които ще ви обезсърчават и нараняват. Не се отказвайте от нищо важно и значимо. До вечерта позицията ви ще се стабилизира, ще получите покани, ще се разреши във ваша полза болезнен спор и още утре може да направите силен и печеливш ход. Вървите към пари и постижения, към нова работа и нова любов. Неприятностите ще останат в миналото.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден на големия спринт към важна за вас амбиция и цел. Нищо важно и отговорно да не се отлага за следващите дни. В момента съдбата ви отваря една вратичка в закона или в отношенията, през която бързо трябва да се изнижете. До вечерта тя ще се затвори и още утре ще плащате повече за всичко, което днес може да получите евтино, с отстъпка или даром. Колелото на съдбата се завърта, някой излиза беден и се връща богат, а друг тръгва самотен и намира любов. Постарайте се да изглеждате добре, за да не отблъснете шанса.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес плувате в свои води, срещате свои хора, способни да ви подкрепят в начинанията и да ви окажат неоценима услуга. Денят е магичен, намира се начин да се уредят проблеми и въпроси, които отдавна търсят разрешението си. Отнесете се спокойно към старите проблеми. Не бива да нервничите, за да не дистанцирате хората, готови да ви услужат и подкрепят. Посетете козметичен салон, пробвайте и нова козметика. Всичко полезно лесно ще бъде усвоено. За утре уговорете среща с евентуални спонсори и бизнес партньори.

COMMENTS

WORDPRESS: 0