Хороскопът

Хороскоп за 05.01.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на предизвикателства. Победите ви може да се обърнат в поражения. Не са изключени провокаци

Хороскоп за 05.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на предизвикателства. Победите ви може да се обърнат в поражения. Не са изключени провокации, които изтикват на преден план вашата кандидатура, в желанието да се прикрият чужди грешки и претенции. Овенът е честен играч, но в момента не се спазват правилата, а се търси жертвеният овен. Не взимайте решение под въздействие на алкохола или на неконтролируема емоция. Ако влезете в конфликт с някого, после трудно ще се помирите. Сънищата ви са пророчески, в тях се съдържа и решението на проблемите ви.
Телец
21 април – 20 май
Ден, в който превратностите на съдбата ще направят от някого герой, а друг ще вкарат в неприятности и проблеми. Не се поддавайте на гнева, омразата и сърденето, на провокациите на околните и претенциите на хората, от които зависите или зависят от вас. Ден на изкушения и астрални битки, които ще се пренасят от високото ниво към ниското и обратно. Дано не изпуснете контрола на положението. Предстоят два тежки и отговорни за вас дни, в които победите и пораженията ще вървят ръка за ръка.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес исканията ви надвишават възможностите както вашите, така и на тези, към които предявявате искания и претенции. Лесно се стига до крайности, които може да разрушат крехкия мир в работата и у дома. Смирете желанието за доминиране, отложете амбициозните срещи и не проявявайте претенции както към шефовете, така и към подчинените. Малко повече дистанцираност и аскетизъм ще ви се отразят добре. Вечерта ситуацията се успокоява, намирате верния тон и пътя, който ще ви изведе към победата и личното удовлетворение.
Рак
22 юни – 21 юли
Родените във втората декада може да направят грешен ход и прибързан избор, който трудно ще поправят. Внимавайте с документи и пари, не подписвайте нови договори и смирете гнева. Ако тръгнете с по-малки очаквания и претенции към околните, ще се радвате на успех и на малкото, което съдбата ще ви даде. Хората с големи апетити може да захапят залък, който трудно ще преглътнат. Отложете за следващите дни важни партньорски разговори и посещения, изискващи дипломатична игра.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес пред очите ви ще се разиграват комедии и драми. Опитайте да останете страничен наблюдател, да не се включвате в чуждата игра и да не допускате намеса в своята. Ще се казват думи, които няма да се преглътнат, ще се търсят виновни и ще се намесват невинни в двойствени игри. Ако отложите важните си срещи за следващите два дни, ще извлечете максимални ползи и предимства. Така ще се окажете главното действащо лице в перспективните проекти на околните, а и на вашите.
Дева
23 август – 22 септември
Не започвайте понеделнишки с претенции, с изисквания, които ответната страна не може да ви предложи поради промените в ситуацията. Нищо от старите оферти и предложения не важи. Предстои прекрояване на договори, заплати и задължения. Споразуменията от следващите два дни ще са много по-изгодни и за двете страни. В момента всеки допуска грешки в желанието да се подсигури. И в чувствата се играе на дребно, поставят се ултиматуми, които може да разделят тези, които новогодишната еуфория е събрала.
Везни
23 септември – 22 октомври
Рисков ден, особено за родените във втората декада. Не тръгвайте с голямата кошница, отложете за следващите дни старта на новите инициативи. Денят вади на преден план претенциите, желанието да се доминира в ситуации, които изобщо не може да контролирате. Не носете важни документи, внимавайте в изказванията си, за да не нарушите крехкия мир у дома или на работното място. Може би е по-добре да си останете у дома, да не бързате с дела и действия, които трудно ще потръгнат и ще носят предимства на друг.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес змеят на желанията ви изгаря, вади на показ чувства и амбиции, които трудно ще прикриете, а може би и не трябва. Поставете условията си, играйте докрай играта в бизнеса и в любовта. След днешния ден ще ви станат ясни позициите на враговете и съюзниците. В следващите дни ви чакат трудности и проблеми, особено ако се стремите към високи позиции и постове. В момента вие командвате парада, но още утре ще трябва да козирувате на някого, чиито възможности в момента подценявате.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Бъдете внимателни при пътувания и гостувания. Неприятностите идват от предоверяване и от желание всичко да става по вашите правила. Не може да огрееш навсякъде, да предвидиш непредвидимото, особено ако си се съгласил на съвместна игра, почивка или бизнес инициатива. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, за да си нямате неприятности. Още утре в живота ви ще се появят повече шансове и възможности. До 9-и ще постигнете напредък в дела и положения, които в миналото са зациклили.
Козирог
22 декември – 20 януари
Днес рискът ви диша във врата. Останете си у дома или на място, където се чувствате защитени. Не е ден за работа, за ремонти и поправки, за които нямате нужната квалификация. Дела, започнати с голяма амбиция и желание, ще потънат в праха на забравата до няколко месеца. Мислите и действате едностранчиво, позволявате на амбицията да контролира разума и така изпускате важни детайли, с които е добре да се съобразите. Не е изключен и здравословен проблем. Внимавайте с храната и със спортовете, които упражнявате.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес бавно и полека може да постигнете повече и да задържите положението, в което доминирате от определено време. Някой успява да бръкне в меда с голямата лъжица. Претенциите взимат връх над разумната и делова игра. Околните ще действат изискващо и манипулативно, ще се опитват да ви използват. Не давайте обещания, с които може да влезете в нежелани зависимости или в преразход на сили и средства. В следващите два дни ще съжалявате за казаното и стореното днес.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят носи късмет, ако действате и работите на свой терен и със свои средства. Не взимайте заеми. Тенденцията е един друг да се използваме, да поставяме неизгодни за другия условия в желанието да спечелим максимално. Ден на плътски изкушения и астрални битки. Вървите към изневери, контролът и самоконтролът са на ниско ниво. Старайте се да избягвате скандалите и разговорите на висок тон. Сънищата са пророчески. В тях виждате решението на проблема, който ви вълнува и който бързо трябва да разрешите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0