Хороскопът

Хороскоп за 20.03.2015 Овен 21 март – 20 април В деня на пролетното равноденствие астрологическата змия си захапва опашката. Преходът е тру

Хороскоп за 20.03.2015
Овен
21 март – 20 април
В деня на пролетното равноденствие астрологическата змия си захапва опашката. Преходът е труден, раждат се хора, които лесно могат да бъдат обсебвани по различни линии, които лесно се поддават на манипулации и въздействие. Не бързайте с новите инициативи. До обед имате повече свобода на избора. Денят е белязан с новолуние и слънчево затъмнение. Съдбата ви дава много знаци, които може да използвате като репери по отношение на личната си политика. В 22,32 ч по Гринуич Слънцето навлиза в Овен.
Телец
21 април – 20 май
До обед уредете въпрос, който не търпи отлагане. Не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. Доброто и злото сключват примирие в тези няколко часа от 6,23 ч до 11,37 ч. Анализирайте пътя си напред, откажете се от вредни навици, кажете си, че повече няма да позволявате намеси, за които да съжалявате и да страдате. Приключвайте, каквото може да се приключи, и с действията си дарявайте радост на хората, които обичате. В този ден преминаваме на нова навивка на развитие.
Близнаци
21 май – 21 юни
Родените в последната декада са в по-неблагоприятна позиция. Днешният ден е слабоенергиен особено за хората на високи позиции в бизнеса и в обществото. Предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще затъмни славата на хора с власт и може да доведе до детронации в световен мащаб. Не бързайте, преценявайте и обмисляйте добре ходовете си и след утрешния ден задвижете важните инициативи. Провеждайте политика на ненамеса и изисквайте такава. Неблагоприятно за планирано раждане.
Рак
22 юни – 21 юли
Предстои новолуние със слънчево затъмнение, което няма да се наблюдава от нашата страна. Предстоят два дни, в които ще изпитвате повече натоварвания, ще имате неприятности у дома и на работното място и не на последно място здравето ви ще бъде нестабилно. Не планирайте пътувания до 22-ри. Отложете за утре взимането на важни решения. Каквото не може да се отложи, уредете го днес до обед. Търсете начин да се помирите и разберете с близки, колеги и приятели. Не рискувайте излишно, спазвайте диета.
Лъв
22 юли – 22 август
Предприетото до обед ще даде резултат, ще помогне да се измъкнете от неприятни положения и отговорности. Откажете се от вредни навици и присъствия. Към обед предстои слънчево затъмнение, което може да засегне болезнено лъвовете в живота ни, хората на силни и престижни позиции. Не взимайте прибързани решения и не действайте първосигнално. Утрешният ден ще даде нова насока в живота ви, ще разкрие истински важните и стойностни за вас връзки и присъствия. Невъзможното днес ще стане възможно утре.
Дева
23 август – 22 септември
Днешният ден е белязан с новолуние и слънчево затъмнение, което ще се наблюдава в Далечния север. Проблемите обаче ще са съвсем близо до вас. Най-болезнено ще бъдат засегнати родените в последните дни на зодията. Не е ден за амбициозни действия и инициативи. Може да попаднете в нежелани зависимости и да се окажете виновни за чужда вина. Подложете на точен анализ предложенията, които получавате, и не давайте отговор до 22-ри. Предстоят рокади, които ще променят ситуацията.
Везни
23 септември – 22 октомври
Много са негативните знаци в този ден. Поне с някои от тях се съобразете. Към опозицията на Марс и Уран от знака на Овена днес Слънцето и Луната ще добавят решителното си въздействие. Трудно ще ви бъде да балансирате, да отстоявате права и позиции както в личен, така и в професионален или обществен план. Съветът е да задържите ентусиазма, да не влизате в излишни спорове и да не предприемате нищо съществено до 22-ри. Не е време да надигате глава и да провокирате авторитетите, от които зависите.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Случващото се в този ден може да отвори за вас неподозирани възможности, но не толкова поради личната ви активност, а поради постъпките и действията на трети лица. Наблюдавайте, без да се намесвате и да взимате страна. Предстоят рокади на работното ви място, които може да ви изведат на по-силни и престижни позиции. Нещо отнето преди ще ви се върне, но не на момента. Денят е зареден с негативизъм. Не бива да се злорадства, защото ситуацията внезапно може да се обърне и срещу вас. Важното да се свърши до обед.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Тежък и рисков ден за родените в последната декада. Удари може да понесат личните ви покровители и хората, на които разчитате. След днешния ден ще се окажете с една идея по-изолирани и застопорени в инициативите си. Върнете си дълговете, особено към тези, на които държите или те държат на вас. В този ден ще си проличат предателите и хората, на които повече не може да се разчита. Не подписвайте нови договори, не уговаряйте сделки и проучвайте всеки възникнал казус. Не планирайте секцио.
Козирог
22 декември – 20 януари
Първата половина на деня дава повече шансове и възможности за уреждане на належащите проблеми и задачи. Към негативното влияние на Марс и Уран от знака на Овена днес ще се добави и това на Слънцето и Луната. Още тази вечер ще почувствате негативното им въздействие. Вероятно е да влезете в конфликти с родители и деца. Не прибързвайте. С днешните действия и инициативи може да предизвикате опасни реакции и сили, които ще се обърнат срещу вас. До 22-ри са вероятни неприятни намеси. Не рискувайте излишно.
Водолей
21 януари – 19 февруари
За вас днешният ден носи повишена отговорност и много работа поради промените, които настъпват в живота на околните. Внимателно анализирайте пътя си, откажете се от всичко вредно и ненужно. Търсете начин да излезете от хватката на нежелани зависимости и присъствия, а не да привличате нови. Денят дава възможност да се отърсим от негативизма в живота, да се прочистим от отрови, от разболяващи и вредни мисли. Предстоят промени, които ще засегнат болезнено не само враговете, но и приятелите. Време е за прошка.
Риби
20 февруари – 20 март
Към обед предстои новолуние със слънчево затъмнение във вашия знак. Това е и знак, че епохата на Рибите безвъзвратно си отива, а с нея и всички, които са подкрепяли статуквото. Назряват промени и трансформации, които ще изхвърлят избилата на повърхността шлака, която погрешно се определя като каймака на обществото в световен мащаб. Ще бъдат засегнати болезнено хората на високи позиции. Авторитетите се сменят, възгледите също. Това е благоприятният ден за отказване от вреден навик.

COMMENTS

WORDPRESS: 0