Хороскопът

Хороскоп за 19.02.2015 Овен 21 март – 20 април Ден за проучване и проверки, за среща с хора, които може да ви окажат съдействие при вземане

Хороскоп за 19.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден за проучване и проверки, за среща с хора, които може да ви окажат съдействие при вземане на важни решения. Добре е да се върнат дългове, да се разчистят отношенията, за да може да се тръгне в следващите дни напред. Препоръчват се пътувания, срещи с хора, способни да ви вдъхновят и подкрепят в начинания, публични и делови изяви. С някакво шесто чувство може да откриете кой е вашият човек и кой е чуждият. Не вървете против съвестта и разбиранията си, контролирайте чувствата и всичко ще е наред.  
Телец
21 април – 20 май
Ще се събудите с вярно чувство за полезното и вредното, за това, което е добре да се направи, и това, което трябва да се отложи във времето. Не вървете против закона и против усета си за хора и ситуации. Всеки напън да вземете повече, да се докажете на всяка цена и да прескочите някои закони или ограничения ще ви струва скъпо. Ден за размишления и изследвания. Проучете нужните документи и условия, преди да си търсите правата и гоните интереса. Пътувайте, уточнете на място всички изисквания и процедури.
Близнаци
21 май – 21 юни
Вероятно е да направите грешка, ако не се съобразите с всички участници в дадена ситуация. Губят хората, разглеждащи нещата едностранчиво и егоцентрично. Всички зависим от някого, не може да не се съобразиш, не може да не спазваш поне някои правила, дори и в система като нашата. Някой ще ви провокира да действате прибързано и да се изказвате неподготвени. Бъдете сигурни, че ще ви контрират с точни думи и документи. Добре е да обмисляте намеренията си и да правите планове, а не да се опитвате да ги реализирате.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на важни прозрения, на интуитивно напипване в тъмнината на липсващата информация. Направете нужните връзки, съберете някои цифри и ще ви станат ясни неща, които някой се опитва да прикрие и скрие от вас. Не предприемайте нови инициативи, преди да сте готови окончателно със защитата по всички линии. Водете преговори и върнете дълг, направете някому подарък и засвидетелствайте внимание. Ден на устата. Не може да върнеш думите назад, а и апетитът ви се изостря. Яжте само това, което ви се дояде.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на големите апетити, трудно се контролира желанието за ползване и оказване на натиск. Може да ви хрумнат блестящи идеи, но като правило ще са свързани повече с желанието да се употреби власт и влияние, а не да се свърши обещаната работа. Тази сутрин ще се събудите с едно вярно чувство за правилния избор и посока. Дано не го заглушите в желанието за бързи печалби. Ден за проучвателна и разяснителна дейност. Ако нечие присъствие ви дразни, дистанцирайте се, а ако някой ви привлича, тичайте към него.
Дева
23 август – 22 септември
Днес и утре пет планети ви гледат в опозиция от знака на Рибите. Няма как да не срещате противопоставяне, открита и прикрита съпротива, и то не само от някои хора, но и от екипа, в който работите и от членовете на семейството си. Не предприемайте нищо съществено, особено ако не сте в час с настъпилите промени. Ще ви бъдат подхвърлени объркващи и вредни идеи, които, поднесени в опаковката на ласкателството, ще ви се сторят чудесни и правдиви. Днес проверката е висша форма на доверие.
Везни
23 септември – 22 октомври
Навлизаме в годината на Дървената Овца. Събуждате се озарени от предчувствия къде да се отиде, какво да се прави и как да се постъпи в една ситуация. Следвайте интуицията, потърсете нужната информация, подгответе се добре и утре направете крачка в нова посока. Тази вечер и любовта ще ви закриля. Вероятно е да проведете уточняващи разговори, след които и отношенията ви ще се променят. Изискването на деня е да не правиш нищо против себе си, да не ядеш каквото не ти се яде и да не позволяваш намеси.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес никой не може да скрие истината от Скорпиона, да го заблуди и отстрани. Съсредоточете се, разгледайте фактите, съберете две и две и ще видите колко много сте бъркали в отношения и сметки. Ден за връщане на дългове, за поставяне на условия, за намиране на правилния път в една измъчваща и ограбваща ви ситуация. Ще ви озари неочаквано вдъхновение. Патентовайте идеите си и в бъдеще ще спечелите много. Хората на изкуството да чакат посещение на своята муза. Тази вечер и в секса сте неотразими.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Тежък ден за родените в първата декада. И при вас ще дойде вдъхновението, но желанието за бърза печалба може да ви подведе. Нищо отговорно да не се започва без щателна подготовка и проучване. Не правете нови дългове, преди да сте върнали старите. Може да се окажете в зависимо и подчинено положение, което ще постави на карта личната ви независимост. Вероятно е някой да ви предложи примамлива идея. Зад лъскавата опаковка ще прозира желанието за ползване. Не правете нищо против усета си за полезно и вредно.
Козирог
22 декември – 20 януари
В първите часове на деня навлизаме в годината на Овцата/Козата. Ще се събудите с почти гениална идея. Запишете си я, не забравяйте хрумванията, които може да се окажат спасителни за вас в кризата. Денят се свързва с рога на изобилието, който може да изсипе даровете си над знаещите, можещите и добре осведомените. До вечерта направете някои уточняващи връзки и запитвания, търсете допълнителни насоки и информации. Тази вечер и любовта се опитва да ви хване в капан. Внимавайте за компромати.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден на гениални прозрения за родените на прехода Водолей-Риби. Ще се събудите осенени от вълнуващи идеи. Може да прозрете истинското си положение или отношенията си с някои хора. Проявете щедрост, направете някому подарък, върнете си дълговете, но не само тези, които са във финикийски знаци. Може да привлечете всеобщото одобрение, но и да си спечелите врагове. Всеки жест ще ви се върне, затова внимавайте и не преигравайте. Денят дава точна индикация за полезното и вредното в живота ви.
Риби
20 февруари – 20 март
Днешният ден ви зарежда с изключителна интуитивност, с умение да проникнете в душите на околните и да разберете мотивацията, която ги движи. Само с един поглед усещате кой лъже и кой казва истината. Ако неочаквано ви се дояде определена храна, наблегнете на нея до другото новолуние. Ако към някого и нещо изпитате неприязън и отвращение, дистанцирайте се, не посягайте и бягайте от там. Ден на гениални прозрения, на среща с любовта, както и с естествените ви съюзници или врагове.

COMMENTS

WORDPRESS: 0