Куче нахапа тестисите на стопанина си

24-годишният Огнян Т. е бил зверски нахапан по тестисите от немска овчарка в благоевградския квартал Струмско, съобщава "Монитор". Мургавият Огн

24-годишният Огнян Т. е бил зверски нахапан по тестисите от немска овчарка в благоевградския квартал Струмско, съобщава „Монитор“. Мургавият Огнян наел двама свои събратя да му разчистят закупения от него парцел, където щял да строи къща. Имотът му се охранявал от 2 немски овчарки, а тримата цигани пренасяли стари тухли и горяли автомобилни гуми. От пушека и черния дим лицето на Огнян така почерняло, че се превърнал в непознат за кучетата си. Те го нападнали, едното го захапало за раменете, а другото за бедрото, после забило острите си зъби в тестисите му.
Наетите двама работници разгонили освирепелите кучета и позвънили на тел. 112. Почти припаднал от болка в слабините и страх, Огнян Т. бил качен в дошлата линейка и транспортиран в Спешно-приемно отделение на благоевградската болница. Раните на младежа били обработени, поставена му е инжекция с ваксина против тетанус. После е освободен за домашно лечение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0