Хороскопът

Хороскоп за 02.02.2015 Овен 21 март – 20 април Предстои трансформация, която ще бъде особено мъчителна, ще изисква цялото ви внимание, усил

Хороскоп за 02.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Предстои трансформация, която ще бъде особено мъчителна, ще изисква цялото ви внимание, усилия и любов, за да се постигне положението, което да удовлетворява интересите на семейството, работата и бизнеса ви. Този път опитайте да разрешите проблема, който все отлагате. Няма значение какво ще ви коства. Успокоението след това ще донесе мир в душата ви. Денят е магичен  независимо от проблемите, неприятностите и грижите. Утре слънцето на късмета ще изгрее и ще ви донесе предимства.
Телец
21 апрел – 20 май
Концентрирайте се над личната си програма и се постарайте да изпълните всяка точка независимо от спънките. Този ден ще ви приближи до заветна мисия и цел, ще помогне да си осигурите предимства, да направите заявка за нова работа и да привлечете нова връзка. Дайте ход и на артистичните си проекти. Вдъхновен ден, постигате стабилност и в любовните отношения. Още утре интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници и конкуренти, които ще се опитат да ви елиминират от престижните места и позиции.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на пробив, енергията ви търси поле за изява и със сигурност ще го намери. С лекота ще обедините интересите си с тези на хора с възможности. Имате шанс да създадете свой екип, да направите пробив в посока, която ще ви осигури пари и предимства. Отнасяйте се с внимание към предложенията на околните. Някъде ще има уловка, всичко трябва да се проверява, за да не се изкривят истинските цели и намерения. Стари проблеми ще ви спират. Не бива да нервничите, бавно и методично ще ги разрешите.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на колелото. Това, което е било отдолу, задържано и ограничено, напира да излезе на повърхността и да промени нещата. Енергията ви се възражда, полезните вещества и мисли лесно се усвояват. За родените в последната декада денят ще изисква повече усилия и внимание. Постарайте се да задвижите стопирани проекти, да излезете от положението на изчакване и да направите ход в нова посока. Ще получите и нова информация, позволяваща да се ориентирате в бъдещите инициативи на хората, от които зависите.
Лъв
22 юли – 22 август
Отделете време за личната си визия и излъчване. Където и да отидете, ще ви оглеждат и провокират, ще се опитват да изместят тежестта на разговорите в една несериозна посока. Поставете условията си, добре е да се държите ултимативно и да не позволявате разводняване на разговора. Ако днес прокарате поне част от своите проекти, утре те ще са база за проникването ви в нова среда, осигуряваща престижни позиции. Денят помага да се освободите от оковите на миналото и да бъдете себе си. Навлизате в силен период.
Дева
23 август – 22 септември
Ако искате да успеете в днешния ден, променете подхода, излъчването и отношението си към околните. Вместо да изчаквате, проявете активност и се опитайте да разрешите сами въпросите, които сте оставили друг да решава. Проявете сдържаност в разговорите, но без да отстъпвате от позициите си. Най-неочаквано в живота ви може да се появи подкрепа, както и хората, които може да я подсигурят. Неща, тръгнали наопаки, ще се оправят, стига да запазите самообладание и да не се разсейвате. 
Везни
23 септември – 22 октомври
За родените в последните дни на зодията ще има повече грижи и проблеми в днешния ден. Преди да започнете с деловата програма, обърнете внимание на визията си, постарайте се да бъдете неотразими и магнетични. Под Везни се раждат едни от най-красивите хора. С много малко грим, усмивка и ефектен тоалет ще плените всеки. Това, което другите ще постигнат с много работа и натиск, вие може да получите по лесния начин, като направите нужното впечатление и се срещнете с подходящите хора на подходящото място.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес купонът ви е сигурен. Дори и неприятните неща минават на майтап и освежават отношенията у дома и на работното място. Концентрирайте се над важните задачи, действайте по най-бързия  и отговорен начин. До обед може да получите изгодни предложения и покани. Платете данъци и такси. Следобед навлизате в нестабилен период, който ще ви затрудни както физически, така и финансово и юридически. Ще се наложи да се справяте със силен натиск и нелоялна конкуренция, но в момента пътят пред вас е още свободен.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Търсете информация, която ще помогне да редактирате подхода и амбициите си и да разберете начина на действие и желанията на хората, с които ще работите или в момента се конкурирате. На всички нива ще спечелят добре информираните и тези, които всичко подлагат на проверка. До вечерта може да попаднете на точните хора, а до два дни може да сформирате и свой екип или група, с която да защитите взаимните позиции и интереси. Добре е да направите промоция на свой продукт.
Козирог
22 декември – 20 януари
Тежък ден за родените след 11 януари. Ще ви оказват натиск, на който не бива да се поддавате. До вечерта позициите може да се сменят и който е бил отдолу притиснат и притеснен, да приложи хватка, която ще го изстреля към върха и наложи в работата и бизнеса. Предстои трансформация, която ще даде възможности да получите максималното за творбите и продуктите, които предлагате. До дни ще сключите изгоден договор или ще преподпишете такъв. Всичко полезно лесно се усвоява, усвоете и нова тактика в любовта.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден с магична сила. До обед ще разрешите тежък проблем и ще спечелите повече от друг път. Осеняват ви блестящи идеи, които може да ви донесат и допълнителни пари, ако добре се пазарите. Следобед навлизате в рисков период. Може да продадете евтино труда си. Свивате се в черупката в момент, когато трябва да се изправите и да гледате с достойнство. Тези над вас ще правят опити да ви опитомяват и вкарват в релси с цел да се ползват от труда ви. Денят е нестандартен, намерете ефектен начин да се измъкнете.
Риби
20 февруари – 20 март
Не тръгвайте, без да сте отделили време за външния си вид. Може и да закъснеете за работа, но ефектът, който ще предизвикате, ще си струва. Със съвсем малко усилия може да съберете очите и погледите, а това със сигурност ще помогне да оберете и овациите на работното място, да се приближите до отдавна преследвана цел и човек. Днешният ден поднася приятни изненади. Чакайте предложения и повишение, възможност да работите в по-добра и перспективна среда.

COMMENTS

WORDPRESS: 0