Хороскопът

Хороскоп за 17.11.2014 Овен 21 март – 20 април Не е ден за случайни контакти. Покани, дошли изведнъж, е добре да ви настройват на внимание.

Хороскоп за 17.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Не е ден за случайни контакти. Покани, дошли изведнъж, е добре да ви настройват на внимание. Продължете линията, която следвате от доста време, и се постарайте да приключвате, вместо да започвате нови дейности и инициативи. Доверете се на усета си за хора и ситуации, работете самостоятелно и не планирайте големи разходи в днешния ден. Нещо рекламирано като евтино ще ви излезе скъпо. Проверявайте по няколко канала направените предложения и поръчки, за да не останете излъгани в очакванията си.
Телец
21 април – 20 май
Успешен ден за родените в последната декада. Ще направите удобни и приемливи за околните личните си инициативи и намерения. Вероятно е да спечелите на нечий гръб, и то повече, отколкото се надявате. В днешния ден и най-големият хитрец може да бъде надхитрен, така че не правете големи планове и не разчитайте на повече от договореното. Намерете спокойно и тихо място и обмислете начинанията си, преди да дадете окончателен отговор на запитвания и молби. Не се напрягайте излишно, прочистете се от шлаката.
Близнаци
21 май – 21 юни
Родените в последната декада ще имат повече проблеми и непредвидени обрати в отношенията. Не поемайте излишни рискове, не позволявайте да ви увещават как да постъпите и какво да изберете. Нищо ново да не се започва. Подписаните договори ще са изнудващи и печеливши за трета страна, която може да остане в сянка. В живота сте свикнали да вярвате повече на интелекта и натрупания в годините опит, но днес е добре да заложите на интуицията. Откажете срещи и договаряния, които ви притесняват.
Рак
22 юни – 21 юли
Каквото надробите днес, това ще сърбате утре. Работете максимално отговорно и не допускайте друг да взима решенията вместо вас, особено ако сте материално отговорно лице. Не проявявайте излишна активност, не търсете спонсорски услуги и не се включвайте в непроверени и необмислени с партньорите ви проекти. Съсредоточете вниманието си върху задачите от петък и бързо ги приключете. В този ден е добре да се проведе прочистваща тялото и душата диета. Ограничете вредните връзки и навици.
Лъв
22 юли – 22 август
Подчинени, близки и приятели днес работят за вас, защитават личните ви каузи и ви представляват на места, където не ви се иска да бъдете. Стоварвате всичко неприятно на околните и търсите начин да поемете само приятните ангажименти. Бъдете внимателни и се пазете от случайни контакти. Не е ден за нови запознанства независимо екстрите на предлаганите оферти. На всички нива има поставени уловки, които ще направят нищожни рекламираните ползи. Осигурете си спокойствие и приключете с натрупаната работа.
Дева
23 август – 22 септември
Днес бавно и полека достигате важна за вас цел, получавате парите или обещаните ползи и облаги. Не бързайте да започвате нещо ново. Тези, които се разплащат с вас, биха искали да си върнат част от парите, като насочат усилията ви в изгодна за тях посока. Постарайте се да си осигурите максимална самостоятелност. Огледайте добре нещата и не давайте бързо съгласието си по въпроси, които ви изглеждат подозрителни. Днес бързата работа ще бъде срам за майстора.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес много хора ще ви се усмихват, а утре точно тези усмихващи се лица ще ви разплачат и накарат да страдате. Не е време да се работи в екип, да се поемат колективни отговорности и задачи. И в любовта не споделяйте и не се хвалете със завоеванията си. Името и амбициите ви ще бъдат употребени и изложени на риск. Обмисляйте направените предложения, а в утрешния ден ги проверете, преди да стартирате в сряда новите си инициативи. Всяко бързане ще се отрази негативно на движените проекти.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Работата ви напредва и до края на работното време ще постигнете значими резултати. Спечеленото днес е добре да се вложи в действие в сряда. Не бързайте да давате обещания, да се включвате в непроверени екипни инициативи и да тръгвате без нужната подготовка към важни начинания. Намерете тихо и спокойно място, обмислете ситуацията, включете и интуицията, която може да ви даде най-правилното решение и тълкувание на проблемите. В момента реалността не отговаря на амбициите и очакванията ви.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Тежък и рисков ден за родените в последната декада. Не поемайте нови ангажименти и задачи, преди да сте приключили с изостаналата работа от миналата седмица. Ден на костенурката, всичко да се прави бавно, обмислено и без сътресения. Ако усетите нечия недобронамереност или прекалена претенция, не се захващайте със съвместни инициативи. Вероятно е да ви възложат тежки и неприятни задачи, които някой друг е отказал. По-добре откажете, не се лакомете за наградите.
Козирог
22 декември – 20 януари
Силен и успешен ден. Доминирате на работното място и в ситуации на избор, който другите се колебаят да направят. Довършете водените преговори и поставете условията си. Очаквайте награди или повишение за добре свършената работа. Възложете отговорни дела и проекти на хора, които познавате добре. Не е ден за запознанства и нови връзки. Опитайте да се справите сами и с това, което разполагате като ресурс, присъствие и възможности. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Не прескачайте на нови проекти и отношения, преди да сте приключили със старите. Превключете на вълна отговорности след празничните дни, които за доста от вас не са донесли толкова празничност. Увеличете натоварването само в посока на приключване на дълготрайни проекти. Новите договори и връзки отложете за следващите дни. В момента е добре да се изчистят авгиевите обори на неравностойните и вредни връзки, за да се освободи място за нещо ново и по-добро. Мислете и действайте самостоятелно, не ви трябват съвети.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят носи проблеми предимно за родените в последната декада. Нищо значимо да не се започва, ако интуитивно усещате някаква уловка, ако интуицията ви подсказва, че не вървите в правилната посока. Не влизайте в пререкания, премълчете за нещо, за което сте решили да  претендирате. Мълчанието и дистанцираността ви ще направят повече впечатление и ще свършат по-добра работа, отколкото пазарлъците и агресивното поведение. До два дни животът ви ще тръгне в положителна посока.

COMMENTS

WORDPRESS: 0