Наталия Гуркова е новата на Сашо Майонезата!

Майонезеният бос Александър Найденов окончателно забрави за бившата си Елен Колева. Дори й намери още по-фатална заместничка – манекенката Натал

Майонезеният бос Александър Найденов окончателно забрави за бившата си Елен Колева. Дори й намери още по-фатална заместничка – манекенката Наталия Гуркова. От няколко дни бизнесменът е засичан неизменно в компанията на Наталия. Неотдавна двамата се появиха хванати под ръка на светско парти, но тогава гостите на събитието предположиха, че носителката на приза „Мис България 1998″ е само придружителка. След този случай, обаче, последваха още няколко – двамата са засичани нееднократно в столичните ресторанти „Проя“ и „Глория Мар“. Според мълвата, омъжената за чужденец Наталия е успяла да омая значително по-възрастния от нея Сашо Найденов и двамата вече поддържат трайни интимни отношения.
„Засега са щастливи заедно, но едва ли ще изкарат много време. Наталия е палава и ненаситна в леглото и често сменя интимните си партньори. Това няма как да се понрави на Сашо Майонезата, който е известен като патологичен ревнивец“, коментират новата любовна афера на ексцентричния бизнесмен в светските среди. Наталия Гуркова по документи се води омъжена за черногорския диамантен бос Джордже Михалевич, от когото има две деца. За кратко е била любовница на Киро Японеца. При всяко свое връщане в България миската се сближава с някой роден баровец и явно сега е дошъл ред и на Найденов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0